اپل دیتاسنتر جدید میسازد
ایسنا: شرکت اپل قصد دارد یک دیتاسنتر جدید در ایالات آیووای آمریکا بسازد که به ارائه سرویسهای بهتر از سوی این شرکت کمک بسزایی خواهد کرد. شرکت اپل اعلام کرده است که پروژه ساخت این دیتاسنتر از اوایل سال آینده میلادی آغاز خواهد شد و تا سال ۲۰۲۰ به شبکه آنلاین آن میپیوندد. بنابر اعلام این غول تکنولوژی آمریکایی، هزینه پروژه ساخت دیتاسنتر اپل ۱. ۳۷۵ میلیارد دلار برآورد شده است. این پروژه که در زمینی به وسعت ۳۷ هزار متر مربع انجام خواهد شد، پیشبینی شده که حداقل ۵۰ شغل ایجاد خواهد کرد.
ایسنا: شرکت اپل قصد دارد یک دیتاسنتر جدید در ایالات آیووای آمریکا بسازد که به ارائه سرویسهای بهتر از سوی این شرکت کمک بسزایی خواهد کرد. شرکت اپل اعلام کرده است که پروژه ساخت این دیتاسنتر از اوایل سال آینده میلادی آغاز خواهد شد و تا سال ۲۰۲۰ به شبکه آنلاین آن میپیوندد. بنابر اعلام این غول تکنولوژی آمریکایی، هزینه پروژه ساخت دیتاسنتر اپل ۱.۳۷۵ میلیارد دلار برآورد شده است. این پروژه که در زمینی به وسعت ۳۷ هزار متر مربع انجام خواهد شد، پیشبینی شده که حداقل ۵۰ شغل ایجاد خواهد کرد. البته تیم کوک بهعنوان مدیر اجرایی اپل و کیم رینولد، فرماندار ایالت آیووا بر این باورند که پروژه دیتاسنتر صدها شغل ایجاد خواهد کرد اما تاکنون هیچ رقم دقیقی را اعلام نکردهاند.
این دیتاسنتر به کاربران در آمریکای شمالی اپلیکیشنهایی مانند سیری، اپ استور و iMessageرا ارائه میدهد کیم رینولد عنوان کرده است که این پروژه بزرگترین و پیشرفتهترین دیتاسنتر شرکت اپل خواهد بود. فیس بوک هم هفته گذشته از ساخت یک دیتاسنتر جدید در ایالت اوهایو به ارزش ۷۵۰میلیون دلار خبر داده بود و هم اکنون میتوان گفت در کنار مایکروسافت، فیس بوک و گوگل، شرکت اپل چهارمین غول تکنولوژی در آمریکاست که در آیووا دیتاسنتر میسازد. دلیل آنکه شرکتهای تکنولوژی به ایالت آیووا گرایش پیدا کردهاند، موفقیت صنعت انرژیهای تجدیدپذیر و پاک در آیووا است، چرا که طبق گفته کیم رینولد، در سال گذشته بالغ بر ۶/ ۳۶درصد از برق این ایالت را انرژیهای بادی تشکیل داده است. تیم کوک هم عنوان کرده که قرار است دیتا سنتر جدید اپل بهطور ۱۰۰درصدی از انرژیهای تجدیدپذیر استفاده کند. همچنین هموار بودن سطح زمینهای ایووا، از آن در قبال توفان و زمین لرزه محافظت کرده است. در حال حاضر اپل دارای دو فروشگاه در ایالت آیووا بوده و با چند تامینکننده محلی نظیر شرکت M۳ در شهر ناکسویل همکاری دارد که قطعات مورد نیاز مانند صفحه نمایش آیفون و آیپد را تولید میکند. اپل دیتاسنترهای دیگری هم در ایالتهای دیگری همچون نوادا، اورگِن، کارولینای شمالی، کالیفرنیا و آریزونا در سراسر آمریکا داراست.
ارسال نظر