روباتها از پاییز امسال به مدرسه میروند
خبرگزاری فارس: از پاییز امسال تنها کودکان کمسن و سال راهی مدارس و کلاسهای درس نمیشوند، بلکه روباتها هم در مهدکودکها حضور مییابند. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس اینسایدر، کارن پانتا یکی از مسوولان دانشگاه تافتس در ماساچوست آمریکا و سردبیر نشریه IEEE WIE معتقد است نرمافزارهای هوش مصنوعی و روباتهای انساننما نقش فزایندهای در مهدکودکها و آموزشهای پیش دبستانی ایفا خواهند کرد.
وی افزود: در آینده نزدیک شاهد افزایش حضور روباتها در محیطهای آموزشی پیشدبستانی خواهیم بود و آنها با استفاده از نرمافزارهای انتقال احساسات و عاطفه میتوانند با دیگر انسانها در کلاسهای درس تعامل داشته باشند.
خبرگزاری فارس: از پاییز امسال تنها کودکان کمسن و سال راهی مدارس و کلاسهای درس نمیشوند، بلکه روباتها هم در مهدکودکها حضور مییابند.به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از بیزینس اینسایدر، کارن پانتا یکی از مسوولان دانشگاه تافتس در ماساچوست آمریکا و سردبیر نشریه IEEE WIE معتقد است نرمافزارهای هوش مصنوعی و روباتهای انساننما نقش فزایندهای در مهدکودکها و آموزشهای پیش دبستانی ایفا خواهند کرد.
وی افزود: در آینده نزدیک شاهد افزایش حضور روباتها در محیطهای آموزشی پیشدبستانی خواهیم بود و آنها با استفاده از نرمافزارهای انتقال احساسات و عاطفه میتوانند با دیگر انسانها در کلاسهای درس تعامل داشته باشند. از این فناوریها در آینده برای تدریس و تعلیم بهطور گسترده استفاده خواهد شد.روباتها هم میتوانند بر درک و دانش خود بیفزایند و هم میتوانند برای آموزش مهارتهای اساسی زبانی، کدنویسی رایانهای و کمک به برخی کودکان دارای مشکلات خاص ذهنی و حرکتی بهکار گرفته شوند. یکی از این برنامههای روباتیک Newsela نام دارد که ارتقای تواناییهای کودکان برای خواندن مطالب مختلف را ممکن میکند و اخبار ساده را روی یک برنامه خاص در محیط تبلت به نمایش میگذارد. در حال حاضر در ۷۵ درصد از کلاسهای درس در آمریکا از این خدمات بهره گرفته میشود.روبات خاص دیگری که به همین منظور طراحی شده Pepper یا فلفل نام دارد که میتواند افرادی مانند سالمندان یا معلولان را که نیاز به همراهی دارند، یاری دهد. این روبات به نرمافزار تشخیص عواطف و احساسات مجهز است و میتواند حال و هوای انسانها را از طریق بررسی لحن و حالات چهره آنها درک کند. روبات دیگری به نام Rubi Project با اهداف مشابه برای استفاده در کلاس درس طراحی شده است.نکته جالب اینکه بررسیها نشان میدهد آمریکا در زمینه استفاده از فناوریهای روباتیک در کلاسهای درس از کشوری مانند سنگاپور و بسیاری دیگر از کشورهای آسیایی عقب افتاده است.
ارسال نظر