معاون وزیر ارتباطات تاکید کرد
مقرراتزدایی از اینترنت اشیا
ایسنا: معاون وزیر ارتباطات معتقد است در موارد محدود استفاده از اینترنت اشیا باید برای کمک به کسبوکارها، مقرراتزدایی شود و در مقابل در حوزههای حیاتی که دادههای کلان کشور هستند، باید مقرراتگذاری اتفاق بیفتد. امیرحسین دوایی با اشاره به سطوح فعالیت در زمینه اینترنت اشیا بیان کرد: در لایه اول بخشهای اپراتوری چه ثابت و چه موبایلی، در بستر مخابراتی امکاناتی را فراهم میکنند. یکی از کاربردهای اینترنت اشیا میتواند در کاربردهای محلی و محدود و مخاطبان کم باشد و تجربه شده تا چالشهای آن مشخص شود.
ایسنا: معاون وزیر ارتباطات معتقد است در موارد محدود استفاده از اینترنت اشیا باید برای کمک به کسبوکارها، مقرراتزدایی شود و در مقابل در حوزههای حیاتی که دادههای کلان کشور هستند، باید مقرراتگذاری اتفاق بیفتد. امیرحسین دوایی با اشاره به سطوح فعالیت در زمینه اینترنت اشیا بیان کرد: در لایه اول بخشهای اپراتوری چه ثابت و چه موبایلی، در بستر مخابراتی امکاناتی را فراهم میکنند. یکی از کاربردهای اینترنت اشیا میتواند در کاربردهای محلی و محدود و مخاطبان کم باشد و تجربه شده تا چالشهای آن مشخص شود. بخشی از کارها به زیرساختهای حیاتی کشور مثل برق و آب و مسائل دیگر در ترافیک و ردیابی افراد برمیگردد که مسائل حساستری است.
وی ادامه داد: سیاست وزارت ارتباطات احتمالا این خواهد بود که برای موارد حساستر، مجوزهای خاص صادر کند. ممکن است به همین اپراتورهای موجود اجازه فعالیت دهد، در ازای اینکه از آنها استانداردهایی را بخواهد و تکالیفی را حکم کند که به حفظ حریم خصوصی افراد و حفظ دادههای ملی برمیگردد. اگر کسی بخواهد وارد حوزههای حساس شود، حتما باید راهحلهای امنیتی این استانداردها را پاسخگو باشد، چه از نظر حریم شخصی، چه حفظ داده، چه حفظ حریم سازمانی، حق بهرهبرداری از این دادهها باید مشخص شود.به گفته معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات مساله رسیدگی به وضعیت مقرراتگذاری در حوزه اینترنت اشیا به وزارت ارتباطات، شورای عالی فضای مجازی و مجلس مربوط است.
ارسال نظر