تغییر الگوی لباس کاربر توسط روباتها
ایسنا: محققان دانشگاه ام. آی. تی روباتهای ریزی ساختهاند که روی لباس کاربران حرکت میکنند. این سامانهها از سوی گروهی در دانشگاه ام. آی. تی به نام «پروژه کینو» تولید شدهاند و مطابق ترجیح کاربران عمل میکنند. روباتهای ابداعی مجهز به حسگرهایی هستند که به شرایط محیطی واکنش نشان میدهند و میتوان آنها را به تلفن همراه متصل کرد. آنها به لباسهای مجهز به آهنربا متصل میشوند و میتوانند روی لباس کاربر حرکت و طوری خود را بازآرایی کنند که سبک لباس وی را تغییر دهند. چندین روبات میتوانند روی لباس تکان بخورند و الگوهای مختلفی خلق کنند.
ایسنا: محققان دانشگاه ام.آی.تی روباتهای ریزی ساختهاند که روی لباس کاربران حرکت میکنند. این سامانهها از سوی گروهی در دانشگاه ام.آی.تی به نام «پروژه کینو» تولید شدهاند و مطابق ترجیح کاربران عمل میکنند. روباتهای ابداعی مجهز به حسگرهایی هستند که به شرایط محیطی واکنش نشان میدهند و میتوان آنها را به تلفن همراه متصل کرد. آنها به لباسهای مجهز به آهنربا متصل میشوند و میتوانند روی لباس کاربر حرکت و طوری خود را بازآرایی کنند که سبک لباس وی را تغییر دهند. چندین روبات میتوانند روی لباس تکان بخورند و الگوهای مختلفی خلق کنند.
همچنین آنها قادر به دوختن الگوهای متنوع روی لباس کاربر هستند و ردپاهای مرئی را در طول حرکتشان به جای میگذارند. این سیستمها را میتوان در صورت اتصال به تلفن همراه، بهعنوان میکروفن و بلندگو به کار برد و بنابراین دیگر نیازی به استفاده از هندزفری نخواهد بود. حسگرهای به کار رفته در آنها با شرایط مختلف محیطی سازگار میشوند؛ بهطور مثال، روباتها باعث میشوند لباس براساس راحتی کاربر یا آب و هوای موجود خود را سازگار کند. بنابراین، محققان میتوانند در آینده یک کت بارانی تولید کنند و هر یک از گوشههای کلاه آن را به یکی از این روباتها متصل کنند. زمانی که روباتها پس از باران، متوجه افزایش دما شوند، کلاه را پایین میکشند.
ارسال نظر