توپ قاچاق موبایل همچنان سرگردان بین ارگانها - ۷ مرداد ۹۶
ایسنا: سال گذشته بالغ بر ۶۲۵ میلیون دلار معادل بیش از ۲ هزار میلیارد تومان انواع تلفن همراه به کشور قاچاق شده است. آمارهای متعدد بر واردات ۹۰ درصدی گوشیهای تلفن همراه به شکل قاچاق تاکید دارند. مجتبی خسروتاج درباره آخرین وضعیت بحث رسیدگی به واردات گوشیهای قاچاق، اظهار کرد: از سال گذشته اینگونه اعلام شد که برای کنترل واردات در این بخش از بهترین روش یعنی کدینگ استفاده خواهد شد. رئیس سازمان توسعه تجارت در عین حال، عنوان کرد: این طرح نیز بهصورت آزمایشی اجرا شده و موفق بود، اما متولی اصلی آنکه باید حتما وارد عمل شود وزارت ارتباطات است که البته این وزارتخانه نیز اجرای چنین طرحی را در برنامه داشته و کار را جلو میبرد.
ایسنا: سال گذشته بالغ بر ۶۲۵ میلیون دلار معادل بیش از ۲ هزار میلیارد تومان انواع تلفن همراه به کشور قاچاق شده است.آمارهای متعدد بر واردات ۹۰ درصدی گوشیهای تلفن همراه به شکل قاچاق تاکید دارند. مجتبی خسروتاج درباره آخرین وضعیت بحث رسیدگی به واردات گوشیهای قاچاق، اظهار کرد: از سال گذشته اینگونه اعلام شد که برای کنترل واردات در این بخش از بهترین روش یعنی کدینگ استفاده خواهد شد. رئیس سازمان توسعه تجارت در عین حال، عنوان کرد: این طرح نیز بهصورت آزمایشی اجرا شده و موفق بود، اما متولی اصلی آنکه باید حتما وارد عمل شود وزارت ارتباطات است که البته این وزارتخانه نیز اجرای چنین طرحی را در برنامه داشته و کار را جلو میبرد.
این اظهارات در حالی است که پیش از این نیز از سوی مسوولان وزارت ارتباطات، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و همچنین وزارت صنعت، معدن و تجارت اجرای طرح رجیستری موبایل به خرداد ماه امسال موکول شده بود. حال بیش از یک ماه از این زمان میگذرد و هنوز در این عرصه اتفاقی رخ نداده است. سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اواخر سال گذشته در خصوص وضعیت قاچاق گوشی تلفن همراه و اجرای طرح رجیستری اظهار کرد: هماکنون همه دستگاههای اجرایی متولی نسبت به امکانپذیر بودن و موثر بودن اجرای این طرح مطمئن هستند و آن را تایید میکنند از نظر فنی همه ملزومات مورد نیاز آماده شده و نتایج تستها و آزمایشهای صورت گرفته برای اجرای این طرح نیز مشخص شده است که امیدواریم تا تیرماه سال آینده این طرح بهصورت کامل اجرایی شود تا بتواند به مبارزه با قاچاق تلفن همراه کمک شایانی کند.
ارسال نظر