تصویب نشدن قانون عوارض عامل نابودی بازیهای رایانهای داخلی
ایسنا: مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با بیان اینکه قانون عوارض برای واردات بازیهای خارجی با توجه به شیوههای پرداخت این بازیها سبب قاچاق نمیشود، معتقد است به دلیل سابقه چند ساله بازیهای خارجی و سرمایهگذاریهای بالا، تصویب نشدن این قانون، لطمه زیادی به تولید داخلی وارد میکند. حسن کریمیقدوسی با بیان اینکه بنیاد ملی بازیهای رایانهای به دنبال بحث رگولاتوری فضای مجازی برای بازیها در ماههای آینده است، گفت: افزایش پهنای باند باعث شده مردم بیشتر بازی کنند، اما این صرفا به آن معنا نیست که تمام زمانی که بازی میکنند مربوط به بازی ایرانی است.
ایسنا: مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای با بیان اینکه قانون عوارض برای واردات بازیهای خارجی با توجه به شیوههای پرداخت این بازیها سبب قاچاق نمیشود، معتقد است به دلیل سابقه چند ساله بازیهای خارجی و سرمایهگذاریهای بالا، تصویب نشدن این قانون، لطمه زیادی به تولید داخلی وارد میکند. حسن کریمیقدوسی با بیان اینکه بنیاد ملی بازیهای رایانهای به دنبال بحث رگولاتوری فضای مجازی برای بازیها در ماههای آینده است، گفت: افزایش پهنای باند باعث شده مردم بیشتر بازی کنند، اما این صرفا به آن معنا نیست که تمام زمانی که بازی میکنند مربوط به بازی ایرانی است. ما نمیخواهیم مردم را مجبور کنیم از محصول داخلی استفاده کنند، محصول خارجی هم باید در کنار محصول داخلی وجود داشته باشد، اما باید عدالتی بین این دو محصول برقرار شود.
وی ادامه داد: باید جلوی عرضه بیرویه بازیهای خارجی گرفته شود که این هدف چند سال گذشته بنیاد هم بوده است اما از آنجا که زیرساختهای لازم را نداشتیم به این موضوع وارد نشدیم، چون در صورت ورود باعث نارضایتی کاربران و همچنین توسعهدهندگان و ناشران میشد. با زیرساخت مناسبی که در حال حاضر تهیه شده میتوانیم پاسخ ناشرانی را که میخواهند بازی خارجی عرضه کنند، بدهیم و برای این بازیها مجوز ارائه کنیم. مدیرعامل بنیاد ملی بازیهای رایانهای بحث عوارض را دیگر موضوع مهم درخصوص بازیهای رایانهای دانست و افزود: موضوع بعد بحث گرفتن عوارض از بازیهای خارجی آنلاین موبایل است که در کشور توزیع میشود. سال گذشته بنیاد به کرات به دنبال این موضوع بود و اسفندماه سال گذشته در صحن علنی مجلس نیز مطرح شد که متاسفانه رای نیاورد. امسال هم این موضوع را از سازمان مدیریت و برنامهریزی و مجلس پیگیری میکنیم تا این عوارض گرفته شود و به خود بازیسازان داخلی داده شود. وی در ادامه خاطرنشان کرد: بازیهای خارجی به دلیل کیفیت بهتری که نسبت به بازیهای ساخت داخل دارند و علت آن هم سابقه ۳۵ ساله کشورها در تولید بازی و سرمایهگذاری حداقل چند ده میلیون دلاری است، وقتی در کشور ما عرضه میشوند، جلوی بازی داخلی را میگیرد و بازیساز داخلی هیچ مزیتی نسبت به محصولی که وارد میشود ندارد.
ارسال نظر