ساندرا پیچای اعلام کرد
درآمدزایی با نقشه گوگل
دنیای اقتصاد: نقشه گوگل یکی از سرویسهای محبوب شرکت گوگل است، اما برای درآمدزایی، بخش چندان قدرتمندی برای این شرکت محسوب نمیشود. مسوولان گوگل نیز بر این امر واقف هستند که درآمدزایی سرویس نقشه اخیرا کند بوده است. ساندرا پیچای مدیر عامل گوگل در پاسخ یکی از تحلیلگران وال استریت در این مورد، عنوان کرد برای افزایش درآمدزایی مپ برنامههای طولانی مدتی دارند. پیچای اعلام کرد به دلیل رونق و گسترش بازار گوشیهای هوشمند، با وجود گذشت سالها از زمان معرفی مپ، این سرویس هنوز هم از رشد بالای کاربران برخوردار است.
دنیای اقتصاد: نقشه گوگل یکی از سرویسهای محبوب شرکت گوگل است، اما برای درآمدزایی، بخش چندان قدرتمندی برای این شرکت محسوب نمیشود. مسوولان گوگل نیز بر این امر واقف هستند که درآمدزایی سرویس نقشه اخیرا کند بوده است. ساندرا پیچای مدیر عامل گوگل در پاسخ یکی از تحلیلگران وال استریت در این مورد، عنوان کرد برای افزایش درآمدزایی مپ برنامههای طولانی مدتی دارند. پیچای اعلام کرد به دلیل رونق و گسترش بازار گوشیهای هوشمند، با وجود گذشت سالها از زمان معرفی مپ، این سرویس هنوز هم از رشد بالای کاربران برخوردار است. سرویس نقشه یکی از بخشهای اصلی گوشیهای موبایل است و با کمک تکنولوژیهایی مانند واقعیت افزوده، نقش این برنامه در زندگی روزمره نیز پررنگتر خواهد شد. پیچای در سخنان خود جزئیات زیادی در مورد برنامههای درآمدزایی نقشه گوگل عنوان نکرد، اما با دقت در گفتههای وی میتوان تقریبا فهمید که چه در سر دارد: «مطمئنم تاکنون متوجه تغییرات اعمال شده در برنامه گوگل مپ در ماههای اخیر شدهاید. اگر قصد داشته باشید به مکان خاصی سفر کنید، مپ میتواند برای این سفر کمک زیادی به شما کند، مکانهای خوبی معرفی کند که میتوانید از آنها استفاده کنید و امکانات بسیار دیگر. ما امیدواریم با دریافت بازخوردهای کاربران از پیشنهادهای ارائه شده، کیفیت این قابلیت را در طول زمان بهبود ببخشیم.»
یکی از قابلیتهایی که جدیدا به مپ اضافه شده، جستوجوهای منطقهای است، مثلا با جستوجوی یک کارواش در این برنامه، نزدیکترین کارواش به کاربر معرفی میشود. صاحبان کسب و کارهای مختلف نیز میتوانند با پرداخت هزینه، در صدر لیست جستوجوی کاربران گوگل مپ قرار گیرند و این فرصتی برای گوگل است تا بهصورت وسیعی درآمدزایی کند. طبق گفتههای پیچای، گوگل روی نظرات کاربران سرمایهگذاری کرده است و در حقیقت دریافت بازخورد مثبت از کاربران این شرکت را به عنوان روش تبلیغی اصلی خود برگزیده است. بهعنوان مثال کاربران با استفاده از برنامه گوگل مپ میتوانند نام بهترین یا نزدیکترین رستورانها را ببینند که دیگر کاربران به آنها امتیاز بالایی دادهاند.
پیچای در گفتههای خود به تکنولوژی واقعیت افزوده(Augmented Reality) نیز بهعنوان موضوعی برای درآمدزایی این شرکت اشاره کرد. این تکنولوژی میتواند بهصورت یک برنامه جداگانه مانند بازی پوکمون گو یا اسنپ چت نمود پیدا کند، اما در حقیقت قادر است فرصتهای بیشتر و حرفهایتری مانند محصولاتی مثل هولولنز یا عینک گوگل نیز خلق کند. کاربران میتوانند با استفاده از این تکنولوژی، زندگی روزمره خود را درون برنامههایی مانند مپ تلفیق کنند، مثلا تصور کنید که با نگاهی به خیابان بتوانید رتبه مغازهها را مشاهده کنید و قطعا شرکتهای مختلف حاضرند برای بالارفتن رتبه خود در چنین فضایی، پولهای هنگفتی پرداخت کنند.
ارسال نظر