تصویب تعرفه خدمات پرونده الکترونیکی سلامت
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه سلامت اقدامهای اساسی صورت گرفته است، گفت: با اجرایی شدن فعالیتهای پیشبینی شده، واحدهای سلامت تحت پوشش خدمات سلامت الکترونیکی از ۱۲۰ واحد به ۴۲ هزار و ۶۰۰ واحد و پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان از سه میلیون به ۶۶ میلیون پرونده رسیده است. به گزارش «ایسنا»، نصرالله جهانگرد گفت: در این جلسه، گزارشی درخصوص خدمات و شناسنامه دار شدن آنها، معماری کلان توسعه دولت الکترونیکی و برنامههای اجرایی شده در این حوزه ارائه شد. وی افزود: گزارش اقدامهای انجام شده در لایه زیرساختهای فنی اصلی نظیر مرکز ملی تبادل خدمات، کارپوشه ایرانیان، پرتال ملی خدمات و زیرساختهای دولت همراه و در لایه اطلاعات، اقدامهای انجام شده در جهت تشکیل و توسعه پایگاههای پایه و استانداردسازی و تعامل پذیری ارائه شد.
دبیر شورای اجرایی فناوری اطلاعات با بیان اینکه در حوزه سلامت اقدامهای اساسی صورت گرفته است، گفت: با اجرایی شدن فعالیتهای پیشبینی شده، واحدهای سلامت تحت پوشش خدمات سلامت الکترونیکی از ۱۲۰ واحد به ۴۲ هزار و ۶۰۰ واحد و پرونده الکترونیکی سلامت ایرانیان از سه میلیون به ۶۶ میلیون پرونده رسیده است. به گزارش «ایسنا»، نصرالله جهانگرد گفت: در این جلسه، گزارشی درخصوص خدمات و شناسنامه دار شدن آنها، معماری کلان توسعه دولت الکترونیکی و برنامههای اجرایی شده در این حوزه ارائه شد. وی افزود: گزارش اقدامهای انجام شده در لایه زیرساختهای فنی اصلی نظیر مرکز ملی تبادل خدمات، کارپوشه ایرانیان، پرتال ملی خدمات و زیرساختهای دولت همراه و در لایه اطلاعات، اقدامهای انجام شده در جهت تشکیل و توسعه پایگاههای پایه و استانداردسازی و تعامل پذیری ارائه شد. معاون وزیر ارتباطات اظهار کرد: همچنین، در لایه خدمات دستگاهها نیز گزارش کاملی از پیشرفتهای حوزههای مختلف نظیر پول و بانکداری الکترونیکی، حوزه اقتصادی، حوزه سلامت و سایر خوشههای ۱۴ گانه و ارزیابی بلوغ کلیه خدمات الکترونیکی دستگاههایی که خدمات آنها احصا شده است، ارائه شد.
جهانگرد با اشاره به گزارش ویژه ارائه شده از سوی گمرک و وزارت بهداشت بهعنوان دو دستگاه پیشرو در حوزه خدمات الکترونیکی تصریح کرد: با راهاندازی سامانههای الکترونیکی گمرک، همه فرآیندهایی که پیش از این بهصورت دستی و با اسناد کاغذی انجام میشد، الکترونیکی انجام میشود و به واسطه آن زمان ترخیص در واردات کالا از ۲۶ روز به چهار روز و زمان ترخیص در صادرات از هفت روز به یک روز کاهش یافته است. وی ادامه داد: همچنین، الکترونیکی شدن اسناد در گمرک موجب شده تا شاهد تحقق افزایش ۶۱ درصدی حقوق ورودی کالا در سال ۹۵ نسبت به سال ۹۴ باشیم که بیانگر کاهش قاچاق کالا در حوزههای مختلف است. او خاطرنشان کرد: برای نخستین بار و به منظور ایجاد بازار رقابتی، تعرفه خدمات پرونده الکترونیکی سلامت از سوی کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات به تصویب رسید. جهانگرد تصریح کرد: تصویب چهار مصوبه در حوزههای زیرساختی فنی و اجرایی که زمینهساز تحقق دولت الکترونیکی در کشور است، از دیگر دستاوردهای نخستین جلسه شورای اجرایی فناوری اطلاعات محسوب میشود. وی افزود: تصویب دستورالعمل مشارکت و سرمایهگذاری بخش غیردولتی در پیادهسازی خدمات الکترونیکی دستگاههای اجرایی موسوم به ppp_public private partnership به تصویب کمیسیون رسیده بود، به تصویب شورای اجرایی فناوری اطلاعات کشور رسید.
ارسال نظر