تازهترین یافتهها درباره آسیب زدن نمایشگرها به چشم
ایسنا: بررسیهای دانشمندان نشان میدهد اگر چه زل زدن به نمایشگر رایانه برای مدت طولانی کاربران را کور نمیکند، اما میتواند به چشمان آنها صدمه بزند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، بحث و تبادل نظر در مورد اثرات زل زدن طولانیمدت به نمایشگرهای رایانهها، گوشیها و. . . از مدتها پیش در میان دانشمندان در جریان بوده و هنوز مشخص نیست این کار تا چه حد به بینایی انسان آسیب میزند.
اما تردیدی وجود ندارد که زل زدن درازمدت به رایانهها عوارضی برای چشمان افراد دارد.
ایسنا: بررسیهای دانشمندان نشان میدهد اگر چه زل زدن به نمایشگر رایانه برای مدت طولانی کاربران را کور نمیکند، اما میتواند به چشمان آنها صدمه بزند. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، بحث و تبادل نظر در مورد اثرات زل زدن طولانیمدت به نمایشگرهای رایانهها، گوشیها و... از مدتها پیش در میان دانشمندان در جریان بوده و هنوز مشخص نیست این کار تا چه حد به بینایی انسان آسیب میزند.
اما تردیدی وجود ندارد که زل زدن درازمدت به رایانهها عوارضی برای چشمان افراد دارد. این عوارض عبارت است از: تارشدن دید، سردرد، خشک شدن چشمان، آب آوردن چشمها و خستگی چشمها. در اکثر موارد این مشکلات در بینایی موقتی بوده و اگر از زل زدن به نمایشگر رایانه دست بردارید، برطرف میشوند. اما اگر میخواهید با چنین مشکلاتی مواجه نشوید نباید بیش از دو ساعت بهطور مداوم به نمایشگر رایانه نگاه کنید. محققان دانشگاه آیوا میگویند نمایشگرها در مقایسه با کاغذهای چاپی آسیب بیشتری به چشمان انسان وارد میکنند، زیرا میزان پلک زدن انسان در زمان نگاه کردن به نمایشگر به یک سوم حالت عادی کاهش مییابد. این امر موجب خشک شدن چشم انسان میشود. علاوهبر این کاربران باید به گونهای به نمایشگر نگاه کنند که چشمانشان زاویهای ۱۵ تا ۲۰ درجهای با آن داشته باشد و سر اندکی رو به بالا قرار بگیرد. همچنین فاصله چشم با نمایشگر باید بین ۵۰ تا ۷۰ سانتیمتر باشد. همچنین بهتر است هر ۲۰ دقیقه یک بار نگاهتان را از نمایشگر به سمت نقطهای در دوردست در فاصله ۶ متری بدوزید و بعد از دو ساعت استفاده از رایانه ۱۵ دقیقه از آن دور باشید. این محققان به کاربران غیرعینکی هم توصیه میکنند از عینکهایی با لنزهای خاص استفاده کنند که هم از تابش نور نمایشگر میکاهند و هم کنتراست را افزایش میدهند.
ارسال نظر