در فصل گذشته رخ داده است
کاهش ۳۳ درصدی فروش موبایلهای سونی
فارنت: سونی گزارش مالی سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۶ خود را منتشر کرده است و آنگونه که از این گزارش پیداست، واحد موبایل سونی اوضاع خوبی ندارد، براساس این گزارش سونی خبر از کاهش ۳۳درصدی فروش گوشیهای هوشمند در فصل گذشته میدهد. اگر به آمار و ارقام علاقه داشته باشید و فروش گوشیهای هوشمند شرکتهای مختلف را زیر نظر بگیرید، متوجه میشوید که این صنعت بزرگ هم رفتهرفته رونق خود را حداقل برای برخی شرکتها از دست میدهد و سلاطین موبایل یکی پس از دیگری گزارشهای تاسف برانگیزی از کاهش فروش گوشیهای خود منتشر میکنند.
فارنت: سونی گزارش مالی سه ماهه پایانی سال ۲۰۱۶ خود را منتشر کرده است و آنگونه که از این گزارش پیداست، واحد موبایل سونی اوضاع خوبی ندارد، براساس این گزارش سونی خبر از کاهش ۳۳درصدی فروش گوشیهای هوشمند در فصل گذشته میدهد. اگر به آمار و ارقام علاقه داشته باشید و فروش گوشیهای هوشمند شرکتهای مختلف را زیر نظر بگیرید، متوجه میشوید که این صنعت بزرگ هم رفتهرفته رونق خود را حداقل برای برخی شرکتها از دست میدهد و سلاطین موبایل یکی پس از دیگری گزارشهای تاسف برانگیزی از کاهش فروش گوشیهای خود منتشر میکنند. اینگونه که پیداست رکود بازار موبایل، گریبان سونی را نیز گرفته است و گزارش سونی خبر از کاهش ۳۳ درصدی فروش گوشیهای هوشمند در فصل گذشته دارد. بر اساس این گزارش، سونی در سهماه پایانی سال میلادی ۲۰۱۶ توانسته است در مجموع ۱/ ۵ میلیون دستگاه گوشی هوشمند اکسپریا روانه بازار کند.
جالب است بدانید این میزان فروش نسبت به همین آمار در سه ماه پایانی سال ۲۰۱۵ کاهشی ۳۳ درصدی داشته است. این میزان فروش گوشی اکسپریا در سه ماه پایانی سال ۲۰۱۶ توانسته است، چیزی حدود ۲۴۹ میلیارد یِن، عایدی را راهی جیب سونی کند، با این حساب به لحاظ مالی سونی چیزی برابر با ۳۵ درصد نسبت به سه ماه پایانی سال میلادی ۲۰۱۵ متحمل کاهش فروش شده است. به این ترتیب با یک حساب سرانگشتی میتوان گفت، سونی چیزی بیشتر از یک سوم از درآمد واحد موبایل خود را در سه ماه پایانی سال ۲۰۱۶ از دست داده است. سونی مدعی است استقبالنکردن کاربران اروپایی و آمریکایی از گوشیهای اکسپریا مقصر اصلی در کاهش فروش گوشیهای این شرکت است. تمامی این موارد دست به دست هم دادهاند تا سونی برای سال مالی خود انتظار کمتری از فروش گوشیهای اکسپریا داشته باشد، اینگونه که پیداست گوشیهای اکسپریا سونی در آمریکای لاتین و خاورمیانه نیز طرفدار چندانی ندارند و در نتیجه سونی برای سال مالی جاری انتظار خود را از فروش ۱۷ میلیون گوشی اکسپریا به ۱۵ میلیون دستگاه گوشی اکسپریا کاهش داده است. در مجموع باید گفت با در نظر گرفتن شرایط فعلی، سلاطین موبایل برای گوشیهای هوشمند تراز اول خود باید طرحی نو در اندازند و گوشیهایی را روانه بازار کنند که نسبت به آنچه در حال حاضر در اختیار کاربران است، ویژگیهای چشمگیر و قابلتوجهی داشته باشد، در غیر این صورت صنعت موبایل محکوم به رکود است.
ارسال نظر