لزوم طراحی پیام رسانهای جدید با امکانات متفاوت
گروه بنگاهها: جذب مخاطب ایرانی در فضای شبکههای اجتماعی پیامرسان، نیازمند تحول و تکامل امکانات جدید و کاربردی به همراه حس امنیت و سهولت کار است. طبق آمارهای منتشر شده در ایران، ۲۵ میلیون نفر از کاربران تلفنهای هوشمند عضو یکی از شبکههای اجتماعی پیامرسان مانند تلگرام، واتسآپ، فیس تایم، ایمو و. . . هستند و بخش زیادی از ارتباط روزانه خود با دیگران را از طریق این پیامرسانها پوشش میدهند. حجم بالای استفاده از شبکههای اجتماعی پیامرسان، باعث شده تا اپراتورها و برنامهنویسان ارائهدهنده خدمات هرچه بیشتر این پیامرسانها را منطبق بر نیاز کاربران، بهخصوص کاربران بومی، طراحی کنند.
گروه بنگاهها: جذب مخاطب ایرانی در فضای شبکههای اجتماعی پیامرسان، نیازمند تحول و تکامل امکانات جدید و کاربردی به همراه حس امنیت و سهولت کار است. طبق آمارهای منتشر شده در ایران، ۲۵ میلیون نفر از کاربران تلفنهای هوشمند عضو یکی از شبکههای اجتماعی پیامرسان مانند تلگرام، واتسآپ، فیس تایم، ایمو و... هستند و بخش زیادی از ارتباط روزانه خود با دیگران را از طریق این پیامرسانها پوشش میدهند. حجم بالای استفاده از شبکههای اجتماعی پیامرسان، باعث شده تا اپراتورها و برنامهنویسان ارائهدهنده خدمات هرچه بیشتر این پیامرسانها را منطبق بر نیاز کاربران، بهخصوص کاربران بومی، طراحی کنند.
همچنین انتقال احتمالی درآمدهای حاصل از این اپلیکیشنها به کشورهای خارجی، موضوعی است که برای آن باید چارهاندیشی شود. بر اساس این گزارش، با وجود رشد کاربران این شبکهها در ایران، با کمبود بزرگی مواجه هستیم؛ جای خالی نمونههای کارآمد داخلی که امکانات بیشتری به کاربران خود داده و بتواند برای آنها جذاب نیز باشد، سبب شده که بازار بزرگ پیامرسانها به شرکتهای خارجی تقدیم شود. هرچند در سالهای اخیر، برخی شبکههای اجتماعی موبایلمحور در داخل کشور ایجاد شده و به بازار آمدهاند، اما هر یک از این اپلیکیشنها بنا به دلایلی، توفیق چندانی در رقابت جدی با نمونههای خارجی نداشتند. بنابراین بسیار خوب است که طراحان ایرانی با درک و شناسایی نیازهای آتی کاربران، به سمت نوآوری و جذب مخاطب حرکت کنند زیرا فضا، نیاز و کشش بازار و خواستههای مخاطبان، پاسخگوی تمرکز و سرمایهگذاری بیشتر روی این نوع اپلیکیشنهای جدید است.
ارسال نظر