کمپانیهای پیشگام در عرضه اندروید نوگت
آیتیایران: بسیاری از شما احتمالا قسمت به روز رسانی موبایل خود را مدام چک میکنید تا از زمان عرضه آپدیت نسخه اندروید Marshmallow و Nougat برای دستگاههای خود سریعا مطلع شوید. بیشتر شرکتهای سازنده دستگاههای اندرویدی، نسخه ۷. ۰ اندروید را برای حداقل یک محصول خود عرضه کردهاند. در ادامه با شرکتهایی که در سال ۲۰۱۶۶ سریعتر از دیگر رقبا، نسخه به روز رسانی اندروید را برای گوشیهای خود ارائه کردهاند آشنا میشویم. گوگل، نسخه نوگت رادر ۲۲ آگوست ۲۰۱۶ معرفی کرد و LG V۲۰ اولین گوشی بود که با این نسخه به بازار عرضه شد.
آیتیایران: بسیاری از شما احتمالا قسمت به روز رسانی موبایل خود را مدام چک میکنید تا از زمان عرضه آپدیت نسخه اندروید Marshmallow و Nougat برای دستگاههای خود سریعا مطلع شوید. بیشتر شرکتهای سازنده دستگاههای اندرویدی، نسخه ۷.۰ اندروید را برای حداقل یک محصول خود عرضه کردهاند. در ادامه با شرکتهایی که در سال ۲۰۱۶۶ سریعتر از دیگر رقبا، نسخه به روز رسانی اندروید را برای گوشیهای خود ارائه کردهاند آشنا میشویم. گوگل، نسخه نوگت رادر ۲۲ آگوست ۲۰۱۶ معرفی کرد و LG V۲۰ اولین گوشی بود که با این نسخه به بازار عرضه شد. گوشیهای سری Pixel نیز همراه با نسخه اندروید ۱/ ۷ به دست مشتریها رسید. اما کاربران دیگر گوشیهای هوشمند باید شخصا دستگاههای خود را به این نسخه آپدیت میکردند. در ادامه ببینیم کدام شرکت سریعتر و کدام شرکت کندتر از بقیه عمل کرده است.
:LG 78 روز
شرکت LG، ۷۸ روز بعد از معرفی آخرین نسخه اندروید، آن را برای محصولات خود در کشور کرهجنوبی عرضه کرد و دو هفته بعد مشتریان آمریکایی این شرکت میتوانستند گوشیهای خود را به آخرین نسخه آپدیت کنند و یک ماه بعد نیز اندروید نوگت برای شهروندان کانادایی عرضه شد. شرکت LG هنگام معرفی نسخه قبلی اندروید، Android Marshmallow نیزتقریبا سریع عمل کرد و تنها ۲ ماه بعد از معرفی این نسخه، آن را برای مشتریان محصولات خود ارائه کرد.
موتورولا: 88 روز
شرکت موتورولا همیشه در زمینه بهروزرسانیها سریع بوده است و اندروید نوگت هم استثنا نبود. صاحبان گوشیهای Moto Z و Moto Z Force در Verizon دو روز قبل از LG آپدیت را دریافت کردند. اما موضوع تنها ورایزون نیست و در کل ۸۸ روز از زمان معرفی گذشت تا همه دستگاهها آپدیت شدند. شهروندان کانادایی نیز دو روز بعد به این نسخه دسترسی داشتند.
HTC: 95 روز
صاحبان گوشیهای HTC ۱۰، روز ۲۵ نوامبر قادر بودند به آپدیت نوگت دسترسی داشته باشند و صاحبان One M۹ تنها چند روز بعد در ۵ دسامبر به این نسخه دسترسی پیدا کردند. شرکت HTC با گذشت ۹۵ روز از تاریخ انتشار از سوی گوگل، نسخه اندروید نوگت را برای محصولات خود عرضه کرد.
Sony: 99 روز
شرکت سونی با عرضه نسخه آپدیت نوگت زیر ۱۰۰ روز، رکورد جدیدی ثبت کرد. این نسخه برای Xperia X Performance در تاریخ ۲۹ نوامبر عرضه شد. صاحبان گوشی Xperia XZ این آپدیت را چند روز بعد و در تاریخ ۱۶ دسامبر دریافت کردند.
Xiaomi: 126 روز
شرکت شیائومی در تاریخ ۲۵ دسامبر و با گذشت ۱۲۶ روز از تاریخ عرضه گوگل نسخه نوگت را برای گوشی Mi ۵ ارائه کرد.
OnePlus: 131 روز
شرکت OnePlus در تاریخ ۳۱دسامبر و با گذشت ۱۳۱ روز از تاریخ انتشار این نسخه از سوی گوگل، آن را در اختیار کاربران گوشیهای OnePlus ۳ و OnePlus ۳T قرار داده است.
Samsung: 143 روز
سال گذشته برای شرکت سامسونگ سال سختی بود و ارائه آپدیتها هم مستثنی نبود. سامسونگ بعد از گذشت ۱۴۳ روز، نسخه نهایی نوگت را برای Galaxy S۷ و S۷ Edge عرضه کرد. سامسونگ در زمینه تولید گوشیهای موبایل از دیگر رقبا جلوتر است. اما بزرگترین کمپانی سازنده موبایل در دنیا در زمینه عرضه به روز رسانیها، جای ترقی زیادی دارد.
Huawei: هنوز منتشر نشده است!
شرکت هوآوی هنوز آخرین نسخه اندروید را برای هیچ کدام از محصولات خود عرضه نکرده است و تنها چند ماه قبل آخرین محصول خود Mate ۹ را به همراه این نسخه به بازار عرضه کرد. این شرکت احتمالا آخرین شرکتی است که نوگت را برای محصولات خود ارائه خواهد داد. بهروزرسانی نوگت برای اولین محصول سری Honor این شرکت، Honor ۸ قرار است در تاریخ ۱۸۸ ژانویه عرضه شود! طبق آمار بالا شرکتهای ال جی، موتورولا، اچتیسی و سونی، شرکتهایی بودند که در کمتر از ۱۰۰ روز توانستند آپدیت جدید سیستم عامل اندروید را در اختیار مشتریان خود قرار دهند. البته کیفیت این نسخههای ارائه شده هم از اهمیت بالایی برخوردار است و مسلما اولین بودن همیشه نشانه با کیفیت بودن نیست. بهطور کلی در دنیای دیجیتال هیچ محصول یا شرکت سازندهای بیعیب و عالی نیست و فقط برخی، بهتر از بقیه هستند! در نهایت هم همانطور که انتظار میرفت هوآوی با عملکرد بسیار ضعیف خود نشان داد علاقهای به پشتیبانی از محصولات خود ندارد و تنها به فکر فروش بیشتر محصولات جدید است.
ارسال نظر