دبیر شورای عالی فضای مجازی خبر داد
الزامات جدید برای فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی
خبرگزاری مهر: دبیر شورای عالی فضای مجازی از الزامات جدیدی برای فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی در ایران خبر داد و گفت: این الزامات بهصورت پیشنهاد به شورای عالی فضای مجازی ارائه شده است. ابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه سیزدهمین کنفرانس بینالمللی روابط عمومی در جمع خبرنگاران درباره مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی درخصوص فعالیت شبکههای پیامرسان موبایل و شبکههای اجتماعی اظهار کرد: کلیات پیشنهادی از سوی مرکز ملی فضای مجازی درباره فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی و شبکههای اجتماعی داخلی به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسید.
خبرگزاری مهر: دبیر شورای عالی فضای مجازی از الزامات جدیدی برای فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی در ایران خبر داد و گفت: این الزامات بهصورت پیشنهاد به شورای عالی فضای مجازی ارائه شده است. ابوالحسن فیروزآبادی در حاشیه سیزدهمین کنفرانس بینالمللی روابط عمومی در جمع خبرنگاران درباره مصوبه جدید شورای عالی فضای مجازی درخصوص فعالیت شبکههای پیامرسان موبایل و شبکههای اجتماعی اظهار کرد: کلیات پیشنهادی از سوی مرکز ملی فضای مجازی درباره فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی و شبکههای اجتماعی داخلی به تصویب شورای عالی فضای مجازی رسید. وی افزود: بر اساس این پیشنهاد الزاماتی را برای فعالیت شبکههای اجتماعی خارجی در ایران تعیین کردهایم که در صورت تصویب در شورای عالی فضای مجازی قابل اجرا خواهد بود.
شبکههای خارجی که در ایران فعالیت خواهند داشت باید نماینده حقوقی داشته باشند و به ثبت برسند. در همین حال باید دیتای خود را به داخل ایران منتقل کنند. فیروزآبادی گفت: در پیشنهاد دیگری موضوع سیاستهای تشویقی شبکههای اجتماعی داخلی مدنظر قرار گرفت؛ به این ترتیب که شبکههای ایرانی داخلی با مالکیت ایرانی، نرمافزار داخلی و مدیریت ایرانی شکل بگیرند که بانک اطلاعاتی آنها نیز در داخل ایران خواهد بود. دبیر شورای عالی فضای مجازی گفت: همچنین برای شبکههای اجتماعی داخلی که بالاتر از ۵ میلیون مشترک داشته باشند اجازه اتصال به شبکه فراهم خواهد شد و بهعنوان اپراتور تلقی میشوند، به این ترتیب این شرکتها میتوانند بدون پرداخت هزینه اپراتوری که هم اکنون برای اپراتورهای ارتباطی ۳۰۰ میلیون یورو در نظر گرفته شده است بهعنوان یک اپراتور فعالیت کنند.
دبیر شورای عالی فضای مجازی درخصوص چالشهای فضای مجازی در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و مدیریت این فضا گفت: تصمیم گرفتیم در مورد فعالیت این فضا شفافسازی صورت بگیرد، از آنجا که بسترهای مناسبی برای استفاده مردم از فضای مجازی فراهم شده و سرعت اینترنت قابل قبول و ضریب نفوذ بالا و تعرفه مناسب است، نگرانیهایی برای عدم شفافیت لازم برای کسانی که در این فضا فعالیت میکنند، وجود دارد. بر این اساس توصیه شده است که تمامی اپراتورهای مخابراتی نسبت به ثبت هویت استفادهکنندگان از این فضا اقدام کنند. وی گفت: تا دو روز نخست اعلامشده برای طرح احراز هویت شبکههای دارای بیش از ۵ هزار مخاطب، بالغ بر ۷۰۰ کانال و صفحه اجتماعی در سامانه وزارت ارشاد به ثبت رسیده است.
ارسال نظر