ایتالیا و فرانسه، بهشت بدافزارها

همــکاران سیســتم: مایکروسافت تحلیل دقیقی در مورد نحوه انتشار بدافزارها در سراسر جهان انجام داد و مشخص کرد چه نوع تهدیدهایی هر یک از کشورها را زیر نظر می‌گیرد. هیچ روشی برای متوقف کردن بدافزارها در مقابل کاربران خانگی و سازمانی وجود ندارد ولی با بررسی این‌ مساله که کدام بدافزارها گسترش می‌یابند، کارشناسان امنیتی می‌کوشند مسائل مربوطه را تحلیل کنند تا راهکارهای لازم را برای حفاطت بیشتر از کاربران ارائه دهند. در این میان گفته شده کاربران بزرگ‌ترین عامل برای حمایت از شبکه‌های سازمانی محسوب می‌شوند.

در آخرین نسخه از «گزارش امنیت هوشمند» که توسط مایکروسافت منتشر شده است مشخص شد پس از آنکه میزان انتشار بدافزارها به مدت یک سال کاهش یافته بود، این روند در سال ۲۰۱۵ میلادی باز هم سیر صعودی خود را دنبال کرد و تنها در طول یک فصل تعداد بدافزارها یک‌سوم افزایش یافت. شرکت مایکروسافت در گزارش خود توضیح داد بین فصل‌های اول و دوم سال ۲۰۱۵ میلادی میزان انتشار بدافزارهای خانگی و سازمانی در جهان ۴/ ۹ درصد بیشتر شد. این شرکت در یک گزارش ویژه وضعیت برخی کشورها در سال ۲۰۱۶ را برای دریافت بدافزارها مشخص کرد.

مایکروسافت روی وبلاگ رسمی خود توضیح داد فرانسه و ایتالیا به میزان بسیار زیاد و غیرمعمول بدافزار دریافت می‌کنند که بیشتر آنها از طریق مرورگرهای اینترنتی منتشر می‌شود. از روش‌های انتشار بدافزار در این کشورها می‌توان تزریق از طریق وب، آگهی‌افزارها و کمپین‌های سرقت اینترنتی اشاره کرد. گسترده‌ترین بدافزارها در این دو کشور Win۳۲/ SupTab و Win۳۲/ Diplugem بوده‌اند. در کشورهای برزیل و روسیه طی نیمه دوم سال ۲۰۱۵ میلادی تروجان‌ها به میزان زیاد گسترش یافتند. در سال ۲۰۱۶ تروجان‌ها همچنین بزرگ‌ترین تهدید برای روسیه بودند و در برزیل بزرگ‌ترین تهدید بدافزار VBS/ Jenxcus، Win۳۲/ Gamarue و JS/ Bondat بود.