یک نوجوان برنده جایزه برتر اینتل شد
در حالی که شرکتهایی مانند گوگل، بیامو، آئودی و فولکسواگن، میلیونها دلار برای ساخت فناوری خودروی خودکار با اجزای گران هزینه کردهاند، یک جوان ۱۹ ساله رومانیایی توانست سیستمی طراحی کند که تنها ۴۰۰۰ دلار است. به گزارش ایسنا، طراحی «یونوت بودیستئانو» توانسته جایزه برتر رقابت گوردون مور را در جشنواره بینالمللی علوم و مهندسی اینتل به مبلغ ۷۵ هزار دلار بدست بیاورد. این جشنواره بزرگترین رقابت پژوهش علمی دبیرستانی جهان بوده که امسال پذیرای حدود ۱۴۰۰ دانشآموز دبیرستانی منتخب از ۴۳۳ نمایشگاه وابسته در بیش از ۷۰ کشور، ناحیه و منطقه بود.
در حالی که شرکتهایی مانند گوگل، بیامو، آئودی و فولکسواگن، میلیونها دلار برای ساخت فناوری خودروی خودکار با اجزای گران هزینه کردهاند، یک جوان ۱۹ ساله رومانیایی توانست سیستمی طراحی کند که تنها ۴۰۰۰ دلار است. به گزارش ایسنا، طراحی «یونوت بودیستئانو» توانسته جایزه برتر رقابت گوردون مور را در جشنواره بینالمللی علوم و مهندسی اینتل به مبلغ ۷۵ هزار دلار بدست بیاورد. این جشنواره بزرگترین رقابت پژوهش علمی دبیرستانی جهان بوده که امسال پذیرای حدود ۱۴۰۰ دانشآموز دبیرستانی منتخب از ۴۳۳ نمایشگاه وابسته در بیش از ۷۰ کشور، ناحیه و منطقه بود. در این رقابت جوایزی با هزینه کلی چهار میلیون دلار ارائه شده، اما جایزه گوردون مور به بهترین پروژه برتر در یک مجموعه ارائه شده و معتبرترین جایزه است. به گفته بودیستئانو، هدف وی از این پروژه حذف رادار سهبعدی وضوح بالای گرانقیمت موجود در قلب فناوری خودروی خودکار گوگل برای کاهش هزینهها بوده است. در همین راستا وی از یک رادار سهبعدی با وضوح پایینتر و ارزانتر برای شناسایی اجسام بزرگتر مانند ساختمانها، درختان و خودروهای دیگر استفاده کرده است. در همین حین، از دوربینهای وبکم موجود در بالای خودرو برای شناسایی نشانهگذاریهای خط و جداول و بررسی موقعیت بلادرنگ خودرو استفاده میشود.
تصاویر رادار سهبعدی و وبکم توسط فناوری هوش مصنوعی موجود در رایانههایی که مسیر ایمن را برای خودرو محاسبه میکنند، مورد بررسی قرار میگیرد.
ارسال نظر