تسنیم: پیمانکار پروژه ملی ترابردپذیری شماره‌های همراه گفت: پشتیبانی از پروژه ملی ترابردپذیری تا سه سال با ما خواهد بود بنابراین خیال مردم از سامان‌دهی نرم‌افزاری این پروژه راحت باشد. حسین ریاضی با بیان اینکه تا چند روز آینده طرح ملی ترابردپذیری شماره‌های همراه به‌صورت تجاری توسط وزارت ارتباطات بهره‌برداری می‌شود، درباره وضعیت پیشرفت این پروژه اظهار کرد: براساس اطلاعاتی که از میزان پیشرفت پروژه در مرحله پایلوت دارم، همه چیز به خوبی پیش می‌رود. وی ادامه داد: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی حساسیت بسیار زیادی نسبت به اجرای بدون نقص این پروژه داشت و تست‌های بسیاری روی آن انجام داد؛ شاید یکی از دلایلی که باعث تاخیر در بهره‌برداری تجاری شد، همین موضوع بود. پیمانکار پروژه ملی ترابردپذیری شماره‌های همراه با تاکید بر اینکه تمامی سخت‌گیری‌های سازمان تنظیم مقررات برای اجرای بدون نقص این پروژه، برای جلوگیری از ایجاد نارضایتی عمومی در جامعه است، گفت: این سازمان به شدت دنبال کاهش خطاهای ناشی از اجرای این پروژه در گستره جغرافیایی ایران است و می‌خواهد تا جای ممکن باعث کاهش پیغام Port Out شود.

ریاضی معماری طرح‌ریزی شده برای پروژه MNP را یکی از کارآمدترین متدهای دنیا دانست و اذعان کرد: این سیستم دارای SLA یا همان گواهی سطح خدمات است و براساس معیارهایی، ضمانت ارائه سرویس مطلوب را می‌کند. وی افزود: در سرویس طرح‌ریزی شده مشکل خاصی که به‌عنوان چالش یاد شود، وجود ندارد و معماری آن به گونه‌ای است که در یک زمان واحد دو سیم‌کارت با یک شماره در شبکه اپراتورها ایجاد نشود. از طرفی زمان انتقال از شبکه یک اپراتور به اپراتور دیگر که اجبارا سیم‌کارت مشترک را قطع می‌کند، کمتر از سه الی چهار دقیقه باشد. مدیر عامل شرکت صنایع ارتباطی پایا با بیان اینکه تا سه سال پشتیبانی این پروژه با خود ما خواهد بود، اظهار کرد: خیال تمام مردم و مسوولان از سامان‌دهی نرم‌افزاری این پروژه راحت باشد زیرا به‌روزترین راهکارهای دنیا در ارتباط با آن به کار گرفته شده است.

وی در پاسخ به این سوال که سیستم برنامه‌ریزی شده تحمل چه میزان درخواست ترابرد را در روز دارد؟، به خبرگزاری تسنیـم گفت: این سیستم توان پاسخگویی به ۱۰ هزار تقاضای ترابرد را در ساعت دارد که با در نظر گرفتن ضریب اطمینان باید بگویم شاید روزانه بالغ بر ۵۰ هزار تقاضا قابل رسیدگی باشد. ریاضی خاطر‌نشان کرد: البته در نظر داشته باشید که ترافیک تقاضاها یک شبه به ۱۰ هزار در ساعت نمی‌رسد و در دنیا همچنین پدیده‌ای مرسوم نیست، اما رفته‌رفته و با گذشت زمان می‌توانیم به این هدف دست یابیم. وی درباره اینکه دوره پایلوت این پروژه نهایتا توانست به سقف چه تعداد ترابرد در ساعت یا روز برسد؟، گفت: هدف از انجام دوره پایلوت، تست وضعیت‌های مختلف از سمت اپراتورهای ارائه‌کننده خدمات همراه و مشترکان شبکه سیار بود و بنابراین کسی اطلاعات جزیی را رکورد نکرده است. او افزود: احتمالا سازمان تنظیم مقررات به آمار حوزه پایلوت دسترسی دارد، اما من در جریان آن نیستم.