مشارکت فیسبوک و مایکروسافت در پروژه پرسرعتترین کابل زیردریایی
دنیای اقتصاد: مایکروسافت و فیسبوک گفتهاند شراکتی را برای ایجاد یک کابل زیردریایی که از آمریکا تا اروپا امتداد دارد انجام میدهند. این کابل زیردریایی که در سال ۲۰۱۷ به بهرهبرداری میرسد، این امکان را به دو شرکت میدهد که زیرساخت قابل اتکایی برای انتقال دیتا در سراسر جهان در اختیار داشته باشند.
ظرفیت این کابل زیردریایی ۱۶۰ ترابیت بر ثانیه است که بالاترین ظرفیت انتقال زیردریایی در اقیانوس اطلس است. چندان سخت نیست تصور کنیم که داشتن زیرساختهای بهتر برای انتقال دیتا چقدر برای فیسبوک و مایکروسافت مهم است.
دنیای اقتصاد: مایکروسافت و فیسبوک گفتهاند شراکتی را برای ایجاد یک کابل زیردریایی که از آمریکا تا اروپا امتداد دارد انجام میدهند.این کابل زیردریایی که در سال ۲۰۱۷ به بهرهبرداری میرسد، این امکان را به دو شرکت میدهد که زیرساخت قابل اتکایی برای انتقال دیتا در سراسر جهان در اختیار داشته باشند.
ظرفیت این کابل زیردریایی ۱۶۰ ترابیت بر ثانیه است که بالاترین ظرفیت انتقال زیردریایی در اقیانوس اطلس است. چندان سخت نیست تصور کنیم که داشتن زیرساختهای بهتر برای انتقال دیتا چقدر برای فیسبوک و مایکروسافت مهم است. فیسبوک هماکنون ۶/ ۱ میلیارد کاربر در سراسر جهان دارد و این تازه شامل ترافیک سرویسهای محبوب دیگری مثل اینستاگرام یا واتساپ نمیشود.مایکروسافت هم با سرویس رایانش ابری Azure خود پهنای باند قابل توجهی مصرف میکند و این تازه به غیر از پهنای باندی است که توسط بینگ، آفیس، اسکایپ و Xbox Live مورد استفاده قرار میگیرد. این کابل زیردریایی که MAREA نام دارد قرار نیست فقط به سرویسهای مایکروسافت و فیسبوک محدود شود. این کابل زیردریایی توسط شرکت Telxius که بخشی از شرکت مخابراتی Telefónica است اداره میشود و قرار است ظرفیتهای دیگر این کابل را به شرکتهای دیگر بفروشد.این کابل زیردریایی از ساحل ویرجینیای آمریکا تا بیلبائو دراسپانیا امتداد خواهد داشت. بخش عمده کابلهای زیردریایی اقیانوس اطلس عمدتا به نیویورک یا نیوجرسی وصل شدهاند با این وجود دیتاسنترهای بسیار زیادی در ویرجینیا وجود دارد.
ارسال نظر