میز پینگپونگی که به کمک واقعیت افزوده به هر ضربهای پاسخ میدهد
یک طراح آلمانی با استفاده از فناوری واقعیت افزوده میزی ساخته که میتواند تجربه بازی پینگپونگ را به دنیای جدیدی ببرد. به گزارش شبکه خبری ICTPRESS؛ «توماس مایر» دانشجوی آلمانی برای پروژه انتهای دوره خود تصمیم گرفت سیستمی طراحی کند که بتواند در زمان واقعی توپ پینگپونگ را ردگیری کند و در نتیجه بتواند اطلاعات تجسمی برای مربیان و بازیکنان فراهم کند. نام این میز Table Tennis Trainer نام دارد و در حقیقت با یک میز هوشمند پینگپونگ روبهرو هستیم که واقعا میخواهد شاگردش موفق شود.
«مایر» با بهرهگیری از واقعیت افزوده اقدام به توسعه یک اینترفیس نقشه کشی پیشبینی شده کرد که به پینگپونگبازان اطلاعات ارزشمندی را نشان میدهد: سرو را کجای زمین بخوابانند؛ ضربههایی که میزنند تا چه اندازه موفق بوده و یکسری اطلاعات دیگر.
یک طراح آلمانی با استفاده از فناوری واقعیت افزوده میزی ساخته که میتواند تجربه بازی پینگپونگ را به دنیای جدیدی ببرد.به گزارش شبکه خبری ICTPRESS؛ «توماس مایر» دانشجوی آلمانی برای پروژه انتهای دوره خود تصمیم گرفت سیستمی طراحی کند که بتواند در زمان واقعی توپ پینگپونگ را ردگیری کند و در نتیجه بتواند اطلاعات تجسمی برای مربیان و بازیکنان فراهم کند. نام این میز Table Tennis Trainer نام دارد و در حقیقت با یک میز هوشمند پینگپونگ روبهرو هستیم که واقعا میخواهد شاگردش موفق شود.
«مایر» با بهرهگیری از واقعیت افزوده اقدام به توسعه یک اینترفیس نقشه کشی پیشبینی شده کرد که به پینگپونگبازان اطلاعات ارزشمندی را نشان میدهد: سرو را کجای زمین بخوابانند؛ ضربههایی که میزنند تا چه اندازه موفق بوده و یکسری اطلاعات دیگر. «مایر» میگوید با پیشبینی کردن موانعی که روی میز قرار دارد به این نتیجه رسیدم که میتوانم طرح بازی و نقشه بازی را بهطور کل تغییر دهم.او برای توسعه میزهایتک خود روی میز پینگپونگ دو دوربین CL-eye پلیاستیشن و بک پروژکتور فول اچدی قرار داد که هر دوی آنها قادرند توپ را در حین بازی ردگیری کرده و دیتای بهدست آمده را مورد تجزیه و تحلیل قرار دهند.«مایر» بعد از اینکه اطلاعات کافی گردآوری کرد؛ تعدادی پنل ساخت که مفیدترین اطلاعات را نشان میدادند. این اطلاعات بهطور مستقیم روی میز پینگپونگ برای تحلیل بازی در زمان واقعی انداخته میشود.بزرگترین چالشی که در زمان ساخت این میز با آن روبهرو بود طراحی یک اینترفیس کاملا کاربردی و عملیاتی برای زیرنظر داشتن ارگونومی بازیکنان هنگام بازی بود: رزولوشن تصویر؛ طرح و فرم اینترفیس و نحوه قرار گرفتن دکمهها در کنار هم بزرگترین مشکلاتی بودند که در نمونه اولیه و آزمایشی با آن روبهرو بودم. اختراع «مایر» هنوز در مرحله آزمایش قرار دارد و طرفداران تنیس روی میز باید کمی صبر کنند تا بتوانند از مزایای آن بهره ببرند.
ارسال نظر