کیفیسازی بازیهای داخلی در شرایط پسابرجام
ایسنا: عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره لزوم حمایت از بازیهای تولید داخل با افزایش قیمت بازیهای خارجی و کیفی کردن بازیها در شرایط حل تحریم و حضور در بازار رقابتی جهانی توضیح داد. خسرو سلجوقی با بیان اینکه هنوز در شروع کار برای ساخت بازیهای رایانهای هستیم، گفت: گران کردن بازیهای خارجی نوعی حمایت از بازار داخلی است. همیشه در همه جای دنیا برای حمایت از تولید داخلی یکسری محدودیت و تشویق ایجاد میشود. محدودیت این است که قیمت محصولات خارجی بالا باشد که بتواند با بازار داخلی رقابت کند، تشویق این است که قیمت تمامشده بخش داخلی ارزانتر از قسمت بازار جهانی باشد که مشتری بیشتری داشته باشد.
ایسنا: عضو هیات عامل سازمان فناوری اطلاعات ایران درباره لزوم حمایت از بازیهای تولید داخل با افزایش قیمت بازیهای خارجی و کیفی کردن بازیها در شرایط حل تحریم و حضور در بازار رقابتی جهانی توضیح داد.خسرو سلجوقی با بیان اینکه هنوز در شروع کار برای ساخت بازیهای رایانهای هستیم، گفت: گران کردن بازیهای خارجی نوعی حمایت از بازار داخلی است. همیشه در همه جای دنیا برای حمایت از تولید داخلی یکسری محدودیت و تشویق ایجاد میشود. محدودیت این است که قیمت محصولات خارجی بالا باشد که بتواند با بازار داخلی رقابت کند، تشویق این است که قیمت تمامشده بخش داخلی ارزانتر از قسمت بازار جهانی باشد که مشتری بیشتری داشته باشد.سلجوقی با اشاره به تحریمها و تاثیر آن بر تولید و فروش بازیهای رایانهای بیان کرد: مقوله تحریم از مواردی بود که باعث شد ما در زمینه فروش بازیها نتوانیم زیاد موفق شویم. برای مثال اینطور نبود که ما اصلا بازی در حد کیفیت جهانی نداشته باشیم، بلکه حتی اگر یک بازی در حد کیفیت جهانی درست میکردیم نمیتوانستیم بفروشیم و طبیعتا به نظر میرسد پس از تحریم دست ما یک مقدار از این جهت باز شده است.وی در ادامه به
تاثیر لغو تحریمها بر سرمایهگذاری در بازیهای داخلی و کیفیسازی بازیها اشاره کرد و افزود: در چنین شرایطی سرمایهگذار خارجی و داخلی در این بخش سرمایهگذاری میکنند. سرمایهگذاری که چند میلیون دلار برای یک بازی هزینه کرده انتظار برگشت سرمایهاش را دارد که پیش از این چون بازی تولیدشده نمیتوانست در بازار جهانی حضور داشته باشد، اجازه فروش نداشت بنابراین سرمایهاش از بین میرفت.
ارسال نظر