رشد ۴ برابری مصوبات صندوق نوآوری و شکوفایی برای طرحهای دانش بنیان
گروه بنگاهها: مبلغ طرحهای مصوب دانشبنیان از ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۸۳۳ طرح فراتر رفت. به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، جمع کل مصوبات صندوق تا ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ برای ۸۳۳ طرح دانشبنیان، ۵ هزار و ۲۲ میلیارد و ۶۱۶ میلیون ریال بوده است. این در حالی است که در سال ۹۳ مبلغ مصوب برای ۳۱۷ طرح مبلغ یک هزارو ۲۲ میلیارد و ۷۴۷ میلیون ریال بود و در سال ۹۲ نیز مبلغی مصوب نشده بود. براساس این آمار، میزان مصوبات صندوق برای طرحهای دانشبنیان در سال ۹۴ نزدیک به ۴ برابر سال ۹۳ بوده است.
گروه بنگاهها: مبلغ طرحهای مصوب دانشبنیان از ۵۰۰ میلیارد تومان برای ۸۳۳ طرح فراتر رفت.به گزارش روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، جمع کل مصوبات صندوق تا ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ برای ۸۳۳ طرح دانشبنیان، ۵ هزار و ۲۲ میلیارد و ۶۱۶ میلیون ریال بوده است. این در حالی است که در سال ۹۳ مبلغ مصوب برای ۳۱۷ طرح مبلغ یک هزارو ۲۲ میلیارد و ۷۴۷ میلیون ریال بود و در سال ۹۲ نیز مبلغی مصوب نشده بود. براساس این آمار، میزان مصوبات صندوق برای طرحهای دانشبنیان در سال ۹۴ نزدیک به ۴ برابر سال ۹۳ بوده است.حجم و تعداد طرحهای بررسیشده در صندوق نوآوری و شکوفایی طی ۲ سال گذشته (۱۳۸۲ طرح که عمدتا سرمایه ثابت، ضمانتنامه و لیزینگ بوده است) در مقایسه با بانکهای بزرگ کشور چشمگیر و بیسابقه است.
تسهیلات تولید صنعتی، سرمایه در گردش و قبل از تولید صنعتی، ازنظر مبلغ تسهیلات بیش از ۸۰ درصد تسهیلات را به خود اختصاص دادهاند. کمترین میزان تسهیلات هم مربوط به تسهیلات ضمانتنامه است که تنها ۳/ ۲ درصد تسهیلات را به خود اختصاص داده است.تسهیلات تولید صنعتی ازنظر مبلغ تسهیلات در جایگاه اول قرار داشته و ۲/ ۵۰ درصد تسهیلات را به خود اختصاص داده است، این تسهیلات ازنظر تعداد، ۱۲ درصد مصوبات را تشکیل میدهد و پس از قرضالحسنه و سرمایه در گردش در جایگاه سوم جای دارد.صندوق نوآوری و شکوفایی علاوهبر اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان، تسهیلاتی را به شرکتهای ارائهدهنده خدمات تجاریسازی به شرکتهای دانشبنیان و نیز صندوقهای پژوهش و فناوری ارائه میدهد. این تسهیلات تاکنون به ۲۲شرکت خدمات تجاریسازی و ۱۶ صندوق پژوهش و فناوری اعطا شده است. مبلغ تخصیصیافته برای این تسهیلات نیز در مجموع ۱۱,۰۰۰ میلیون ریال برای شرکتهای تجاریسازی و ۳۵۰,۰۰۰میلیون ریال برای صندوقهای پژوهش و فناوری بوده است. در کنار این تسهیلات، ارائه خدمات توانمندسازی به شرکتهای دانشبنیان نیز در نیمه دوم سال ۱۳۹۴ آغاز شده و صندوق در اولین گام به حمایت از شرکتها برای حضور در جوایز ملی و بینالمللی و اخذ استانداردها پرداخته است. تاکنون برای حمایت از حضور شرکتها در ۳ جایزه «مدیریت فناوری و نوآوری»، «مدیریت کیفیت ارتباطات و فناوری اطلاعات» و «جشنواره ملی بهرهوری» بیش از ۱۴۰ میلیون ریال تخصیص یافته است. همچنین برای حمایت از شرکتها در دریافت گواهینامههای استاندارد ایزو ۹۰۰۰، ۱۴۰۰۰ و ۱۸۰۰۰ نیز ۶۶۰ میلیون ریال تخصیص داده شده است.
ارسال نظر