توصیه هایی برای جلوگیری از داغ کردن گوشی
جی اس ام: حتما شما هم بهعنوان کاربر تجربه داغ شدن گوشیتان را داشتهاید؛ مسالهای که خوشایند هیچکس نیست. داغ شدن گوشی، علاوهبر اینکه موجب نگرانی کاربر میشود، ممکن است به قطعات داخلی دستگاه آسیب برساند و حتی در مواردی موجب انفجار گوشی شود. داغ شدن معمولا بهدلیل افزایش فشار پردازشی رخ میدهد که به دستگاه وارد میشود، اما عوامل دیگری نیز ممکن است در آن دخیل باشد. برای آنکه از داغ شدن زیاد دستگاه جلوگیری کنید، باید از مواردی که موجب ایجاد این مشکل میشود پرهیز کنید. عمل کردن به توصیههای زیر میتواند در حل این مشکل به شما کمک کند:همواره سعی کنید از گذاشتن گوشیتان در قاب یا کاور پلاستیکی یا لاستیکی بپرهیزید یا حداقل زمانی که فکر میکنید فشار زیادی به دستگاه وارد میشود (مثل زمان بازی کردن)، آن را از قاب دربیاورید.
جی اس ام: حتما شما هم بهعنوان کاربر تجربه داغ شدن گوشیتان را داشتهاید؛ مسالهای که خوشایند هیچکس نیست. داغ شدن گوشی، علاوهبر اینکه موجب نگرانی کاربر میشود، ممکن است به قطعات داخلی دستگاه آسیب برساند و حتی در مواردی موجب انفجار گوشی شود. داغ شدن معمولا بهدلیل افزایش فشار پردازشی رخ میدهد که به دستگاه وارد میشود، اما عوامل دیگری نیز ممکن است در آن دخیل باشد. برای آنکه از داغ شدن زیاد دستگاه جلوگیری کنید، باید از مواردی که موجب ایجاد این مشکل میشود پرهیز کنید. عمل کردن به توصیههای زیر میتواند در حل این مشکل به شما کمک کند:همواره سعی کنید از گذاشتن گوشیتان در قاب یا کاور پلاستیکی یا لاستیکی بپرهیزید یا حداقل زمانی که فکر میکنید فشار زیادی به دستگاه وارد میشود (مثل زمان بازی کردن)، آن را از قاب دربیاورید. همیشه گوشی خود را از نظر نرمافزاری بهروز نگه دارید تا مطمئن باشید آخرین اشکالات در اپلیکیشنها و سیستم عامل دستگاه شما رفع شده است. برای مدت طولانی و پیوسته با گوشی خود بازی نکنید یا با آن به شبکه 3G/ 4G متصل نشوید. خوب است هراز چند گاهی به گوشی خود استراحت دهید تا خنک شود. از شارژرهای
ارزان و تقلبی برای شارژ کردن گوشی استفاده نکنید. همچنین زمانی که گوشی در حال شارژ است، با آن کار نکنید. درنهایت اگر قطعهای از گوشیتان خراب شده، آن را تعمیر کنید یا اگر مثل بعضی گوشیها از اساس مشکل دارد، به فکر تعویض آن باشید.
ارسال نظر