لایحه بودجه سال ۹۵ شهرداری تبریز تقدیم شورا شد
اداره تبریز با ۲۸۵۰ میلیارد تومان
وی گسترش سیستم حملونقل را نیز از موارد مطرح شده ضروری در لایحه بودجه سال آینده دانست و افزود: تصمیم گرفتهایم تا اردیبهشت سال ۹۵ اولین حملونقل برقی را از باغمیشه تا بازار راهاندازی کنیم. وی افزود: بودجه سال آینده تبریز رقمی معادل ۲۸۵۰ میلیارد تومان است. نجفی اظهار کرد: اوراق مشارکت را نیز برای قطار شهری تبریز در تبصره قرار دادهایم و اگر شرایط مساعد باشد، ۲۵۰ میلیارد تومان از فروش اوراق مشارکت برای قطار شهری هزینه خواهیم کرد. وی با اشاره به پیشبینی دو ردیف ویژه در خصوص اوراق مشارکت و تسهیلات بانکی گفت: در صورت آماده بودن شرایط، با تصویب شورای شهر، ۲۰۰ میلیارد تومان از محل اوراق مشارکت صرفا برای قطار شهری استفاده خواهد شد.
نجفی با اشاره به اینکه شورا اجازه برخورداری ۲ هزار میلیارد تومان از محل تسهیلات بانکی را به شهرداری داده است، تصریح کرد: از این مبلغ، تاکنون ۱۸۰ میلیارد تومان مورد استفاده قرار گرفته و در صورت نیاز برای طرحهای اولویتدار یا سایر شرایط ضروری، از مصوبه شورا استفاده خواهد شد. شهردار تبریز همچنین به وضعیت دو منطقه جدید ۱۱ و ۱۲ اشاره کرد و افزود: در بودجه سال آینده، هیچگونه عملیات دستی در این دو منطقه پیشبینی نشده است و این مناطق به صورت کاملا الکترونیک و دیجیتال اداره خواهد شد. همچنین در جلسه شورای شهر تبریز در نطق پیش از دستور حبیب شیریآذر به ایراد سخنانی پرداخت. این عضو شورای شهر تبریز در مورد تبریز ۲۰۱۸ گفت: افرادی که تبریز را میشناسند، میدانند که انتخاب تبریز به عنوان شهر منتخب گردشگری سال ۲۰۱۸ انتخابی شایسته و بجا بوده است و گزارش مبسوط شهر تبریز در وین و در نشست شهرهای اسلامی حاکی از جهانی شدن تبریز است. شیریآذر تاکید کرد: همه باید برای پساتحریم آماده شوند و از فرصتهای بهوجود آمده پیشرو در زمینههای مختلف نهایت بهرهبرداری را انجام دهند.
وی با اشاره به اینکه در سالهای ۲۰۱۵ شهر قدس شریف، ۲۰۱۶ قونیه ترکیه، ۲۰۱۷ مدینه منوره و ۲۰۱۸ شهر تبریز به عنوان شهرهای گردشگری انتخاب شدهاند، اظهار کرد: به این منظور باید کارگروهی تشکیل دهیم و با تمام قوا به استقبال این سال برویم. شیریآذر ادامه داد: بخش عمده درآمدهای کشورهای غربی از راه توریسم و گردشگری است ولی متاسفانه ایران در این زمینه نتوانسته از ظرفیتهای خود بهخوبی استفاده کند. وی در این موضوع خواستار حمایت ملی برای استقبال از گردشگران خارجی شد و گفت: باید از ظرفیتها و پشتیبانیهای ملی و منطقهای هم به این منظور استفاده کرد. وی همچنین خواستار رسیدگی به وضعیت حاشیهنشینیهای تبریز شد و گفت: حاشیههای شهر باید با ارائه تسهیلاتی به اهالی آنجا، مورد ساماندهی قرار گیرد. شیریآذر در ادامه به ساختوساز شهری همچون هتل در این دو سال اشاره کرد و گفت: در این مورد لازم است تشویقهای واقع بینانهای در نظر گرفته شود.
ارسال نظر