تدوین برنامه جامع راهبردی شرکت ملی حفاری در افق ۱۴۰۴
دنیای اقتصاد، اهواز، محمد علافپور: مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: برنامه جامع راهبردی این شرکت در سال ۱۴۰۴ تدوین شده و در این زمینه با چند دانشگاه مطرح استان قراردادهایی منعقد شده است.
حیدر بهمنی افزود: در این برنامه جامع اهداف، چشمانداز و مسیر شرکت به صورت کتاب درآمده و در اختیار مدیران بخشهای مختلف شرکت قرار داده شده است. وی افزود: این شرکت در دوران تحریم توانست به جذب منابع ارزی مختلفی بپردازد که میتوان به خرید ۱۷ دستگاه حفاری خشکی و دریایی به ارزش ۴۲۵ میلیون دلار و بازسازی و نوسازی دستگاههای حفاری به ارزش ۱۱۰ میلیون دلار اشاره کرد.
دنیای اقتصاد، اهواز، محمد علافپور: مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران گفت: برنامه جامع راهبردی این شرکت در سال ۱۴۰۴ تدوین شده و در این زمینه با چند دانشگاه مطرح استان قراردادهایی منعقد شده است.
حیدر بهمنی افزود: در این برنامه جامع اهداف، چشمانداز و مسیر شرکت به صورت کتاب درآمده و در اختیار مدیران بخشهای مختلف شرکت قرار داده شده است. وی افزود: این شرکت در دوران تحریم توانست به جذب منابع ارزی مختلفی بپردازد که میتوان به خرید ۱۷ دستگاه حفاری خشکی و دریایی به ارزش ۴۲۵ میلیون دلار و بازسازی و نوسازی دستگاههای حفاری به ارزش ۱۱۰ میلیون دلار اشاره کرد. بهمنی با اشاره به اینکه تحریمها، شرکت ملی حفاری ایران را بیشتر به خودباوری رساند، اعلام کرد: این شرکت در شرایط تحریم توانست عملکرد مطلوبی در اجرای طرحها، خرید و بازسازی تجهیزات دستگاههای حفاری داشته باشد.
وی ادامه داد: در دوران تحریم کیفیت کالای تولید شده در داخل کشور پایین بود اما این شرکت هزینه این کیفیت را پرداخت و از تولیدکنندگان داخلی حمایت کرد. بهمنی اعلام کرد: با رفع تحریم توقع مردم از دستگاهها چند برابر میشود که این شرکت یک کمیته برای شناسایی همکاران و برنامهریزی در خصوص ارتباط با آنها تشکیل داده است تا در دوران پساتحریم دچار مشکل نشود. وی اعلام کرد: روزآمدسازی مجموعه کامل حفاری و خدمات جانبی با توجه به حضور این شرکت در مناقصات بینالمللی در دوران پساتحریم یکی دیگر از برنامههای این شرکت برای این دوران است. بهمنی با اشاره به همسویی سیاستهای شرکت ملی حفاری ایران با شرکت ملی نفت گفت: فعالیت این شرکت در میادین مشترک و حضور بیش از ۱۵ دستگاه دکل در این میادین نشاندهنده همکاری و همسویی این دو شرکت با یکدیگر است. وی خاطرنشان کرد: این شرکت در مجموع ۷۳دستگاه حفاری در خشکی و دریایی دارد و حدود ۱۷ هزار نفر نیز در این شرکت فعالیت میکنند.
ارسال نظر