دنیای اقتصاد، اهواز، محمد علاف‌پور: معاون هماهنگی امور توزیع شرکت توانیر گفت: در دو سال اخیر به‌دلیل بالا رفتن دمای هوا و گرمای زودرس، میزان مصرف برق بسیار بالا رفته و به ازای هر درجه افزایش دما، ۵۰۰ مگاوات در روز به میزان مصرف برق در کشور اضافه شده است.

غلامرضا خوش‌خلق با قدردانی از استاندار به‌دلیل کاهش ساعات کاری گفت: کاهش ساعات کاری موجب پایین آمدن پیک مصرف تا ۳۰۰ مگاوات در روز شده است.

وی تصریح کرد: سال گذشته ۱۹۰۰ مگاوات کاهش پیک مصرف داشتیم و امسال نیز با تلاش‌های صورت گرفته به میزان مصرف پیک سال گذشته دست یافتیم.

خوش خلق افزود: پیش‌بینی می‌شود امسال ۵۱ هزار مگاوات در کشور پیک مصرف برق داشته باشیم. وی گفت: در حال حاضر ۱۰۰ درصد جامعه شهری و ۸/ ۹۹ درصد جامعه روستایی تحت پوش شبکه برق هستند. احمد سیاحی، معاون عمرانی استانداری خوزستان نیز افزود: خوزستان با وجود منابع آبی فراوان با کمبود آب و چالش خشک شدن تالاب‌ها و وقوع پدیده ریزگردها روبه‌رو شده است. مشکل تامین آب کشاورزی از مشکلات حاد خوزستان است و ما معتقدیم ارزش مصرف هر قطره آب کشاورزی در خوزستان، بیش از سایر نقاط کشور است.

سیاحی تصریح کرد: با توجه به شرایط جوی حاکم بر استان، وجود برق یک مساله حیاتی است. در حال حاضر ۱۷ درصد برق کشور در خوزستان تولید می‌شود که البته با افتتاح نیروگاه‌های جدید ظرفیت تولید برق در استان بیشتر خواهد شد. از این رو به‌دلیل صنعتی بودن و تامین بخش قابل‌توجهی از برق کشور، باید به مقوله برق در خوزستان توجه ویژه شود.

معاون امور عمرانی استاندار خوزستان از تشکیل ستاد بحران برق استان با همکاری مدیران شرکت‌های برق در محل استانداری خبر داد و گفت: در این ستاد به‌دلیل شرایط بار برق روی شبکه، ساعت کاری در استان را کاهش دادیم. سیاحی گفت: همه دستگاه‌های اجرایی باید ۱۰ درصد از مصرف خود را کاهش دهند و میزان مصرف این دستگاه‌ها ماهانه توسط شرکت توزیع برق استان اعلام می‌شود.

معاون امور عمرانی استانداری خوزستان با اشاره به قطعی برق در استان گفت:‌ ریزگردها چند سالی است که مردم خوزستان را دچار مشکل کرده است به طوری که بعد از وقوع گرد و خاک شاهد قطعی برق هستیم و این وضعیت سزاوار مردم ما نیست.

سیاحی اظهار کرد: بهمن سال گذشته که بیشترین گرد و خاک‌ها در خوزستان به وقوع پیوست، قطعی برق مکرر در مناطق مختلف استان به‌ویژه اهواز و آبادان اتفاق افتاد.