دنیای اقتصاد، ساری: معاون برنامه‌ریزی و اشتغال استانداری مازندران با بیان اینکه بخش صنعت درمازندران با استراتژی جدید فعالیت می‌کند، گفت: با توجه به اینکه فعالیت اصلی در مازندران در بخش کشاورزی است، ولی توسعه بخش صنعت و سایر بخش‌های اقتصادی جزو ماموریت‌های اصلی مدیران این استان است. علی احسانی در مراسم افتتاح شرکت تولیدی فولادسازان در شهرک صنعتی جویبار با اشاره به شرایط اقلیمی و جغرافیایی مازندران و پتانسیل فعالیت در سه حوزه توسعه پایدار اقتصادی، فرهنگی اجتماعی و محیط‌زیست، اظهار کرد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی فعالیت‌های خوبی در استان به‌خصوص در حوزه زیر ساخت‌ها صورت گرفت که این فعالیت‌ها در حوزه‌های آب، مهار آن، راه‌ها و بخش صنعت بوده است.

معاون برنامه‌ریزی استانداری مازندران با بیان اینکه باید جهت‌گیری توسعه اقتصادی در استان تغییر یابد، افزود: چشم‌انداز توسعه استان تغییر کرده و صرفا به بخش کشاورزی وابسته نیست و به حوزه‌های دیگر نیز توجه شده است.

احسانی اولویت مهم کشور را ایجاد اشتغال برای جوانان فارغ‌التحصیل جویای کار عنوان و اذعان کر د: بخش صنعت متخصص‌پذیر نیست، بلکه کارگرپذیر است و بنگاه‌های اقتصادی باید به سمت و سوی صادرات، تکنولوژی و فناوری حرکت کنند. رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران نیز گفت: ۱۰ طرح به‌صورت نمادین به مناسبت ایام‌الله دهه فجر به در استان بهره‌برداری می‌رسد که برای کل طرح‌های این سازمان بالغ بر ۸۰ میلیارد تومان هزینه شده است.

محمد محمدپور با بیان اینکه از لحاظ طرح‌های بهره‌برداری و حجم سرمایه‌گذاری در سال جاری در رتبه هفتم کشور قرار داریم، اظهار کرد: با توجه به شرایط تحریم‌ها و فشار‌های اقتصادی واحدهای اصلی و بزرگ استان کمتر دچار آسیب شدند ولی واحدهای کوچک‌تر تحت‌تاثیر این مشکلات قرار گرفتند.

وی با اشاره به اینکه مازندران در حوزه صنایع فولادی از بالادست تا پایین دست دارای پتانسیل خوبی است، افزود: از نظر قطعه‌سازی در رتبه چهارم طرف قرارداد با شرکت ایران‌خودرو درکشور قرار داریم. محمدپور افزود: در تولید لوله و پروفیل، حوزه ماشین‌سازی و کشاورزی نیز شهرستان جویبار جزو رتبه‌های برتر در کشور است. وی تصریح کرد: سال آینده زغالشویی و فاز نخست کک‌سازی در منطقه سوادکوه به بهره‌برداری می‌رسد.

محمدپور با اشاره به تولید شمش در فولاد مازندران، اذعان کرد: کار مطالعاتی این طرح انجام و مجوز زیست محیطی تولید شمش صادر شده است. نبی‌الله علوی، مدیرعامل شرکت فولاد جویباران نیز با بیان اینکه در این واحد تولید قطعات برای صنایع کشاورزی، معادن شن و ماسه، راهسازی و صنایع پتروشیمی انجام می‌شود، گفت: ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات بانکی و یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان آورده شخصی برای بهره‌برداری این طرح هزینه شده است.