دنیای اقتصاد، اهواز، محمد علاف‌پور: وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: اهمیتی که استان خوزستان دارد وظایف تک تک ما را مضاعف می‌کند و به همین دلیل تلاش ما این است در این استان اقداماتی انجام دهیم که در شأن و منزلت مردم خوب و فهیم این استان باشد. محمود واعظی اظهار کرد: در این استان برنامه‌های گسترده‌ای داریم که امیدواریم با کمک همکاران این برنامه‌ها را انجام دهیم. یکی از اهداف ما این است که پست متحول شود که این تحول باید هم از نظر ارائه خدمت به مردم و هم از نظر حقوق و مزایای کارکنان این مجموعه باشد. استاندار خوزستان نیز گفت: به‌رغم تمام سرمایه‌گذاری‌های سنگین استانی و ملی صورت گرفته در استان با توجه به آمار و ارقام، به‌طور متوسط خوزستان حداقل ۲۰ تا ۲۳ سال در تمام زمینه‌ها نسبت به دیگر مناطق کشور که توسعه در آنها اتفاق افتاده است، عقب‌ماندگی دارد.

عبدالحسن مقتدایی اظهار ‌کرد: برای جایگزینی سرمایه‌گذاری‌هایی که در طول تاریخ در اینجا به نتیجه رسیدند، اما در جنگ تحمیلی منهدم شدند، هم به زمان و هم به بودجه هنگفتی نیاز است. بدون شک با این روال به‌زودی به نتیجه نخواهیم رسید، مگر اینکه دولت‌ها با ابتکار و کار مضاعف و فوق‌العاده کارهایی انجام دهند که تدریجا عقب‌افتادگی را به شکلی جبران کند.

وی عنوان‌ کرد: برای جبران عقب‌افتادگی‌ها همه باید تلاش کنیم و برنامه خاص داشته باشیم. در کنار همه موفقیت‌ها باید بخش‌هایی که دچار عقب‌افتادگی هستند را تقویت و این عقب‌افتادگی را جبران کنیم.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان نیز افزود: وضعیت پهنای باند ورودی استان نسبت به پهنای ورودی استان‌های دیگر بسیار خوب است و حدود ۱۴ گیگابایت بر ثانیه پهنای باند ورودی داریم.

علیرضا ملکی جهان عنوان‌ کرد: در استان خوزستان ۳۱۸۲ کیلومتر فیبرنوری داریم که به‌عنوان زیرساخت و ارتباطات راه دور و بین‌المللی به ما کمک می‌کند. وی گفت: استان حدود یک میلیون و ۱۰۰ هزار مشترک تلفن ثابت، یک میلیون و ۷۷۲ هزار مشترک فعال همراه اول، بیش از یک میلیون و ۹۰۰هزار مشترک ایرانسل و ۸۴ هزار مشترک رایتل دارد. ملکی‌جهان بیان‌ کرد: پوشش جاده‌های اصلی ما در زمینه تلفن همراه ۸۲ درصد، در شهر ۹۶ درصد و پوشش جمعیتی ایرانسل ۸۸درصد است.

وی افزود: تاکنون حدود ۶۵ درصد روستاهای استان را به تلفن خانگی مجهز کرده‌ایم و برنامه این است که تا پایان سال ۹۴ تمام روستاهای بالای ۵ خانوار را دارای تلفن کنیم. سعی بر این است که برای روستاهای زیر ۵ خانوار حداقل یک تلفن عمومی ایجاد کنیم تا هیچ‌کس از نعمت تلفن محروم نباشد.