دنیای اقتصاد - بجنورد - فاطمه برزگر: کمبود فضای فیزیکی در بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد موضوعی است که حدود یکسال قبل نه تنها از سوی مراجعان و خانواده‌های بیماران عنوان شد، بلکه سرپرست دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی نیز براین واقعیت(کمبود فضا) تاکید کرد.
سید احمد هاشمی با تاکید بر اینکه کمبود فضای فیزیکی در این مرکز درمانی مهم‌ترین مشکل این بیمارستان است، گفت: کمبود فضای فیزیکی بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد قابل حل نیست.
به گفته وی، این بیمارستان قدیمی است و ۴۷ سال قدمت دارد. براین اساس و باتوجه به سال ساخت آن باید گفت بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد متناسب با رشد جمعیت، گسترش و توسعه پیدا نکرده است، به عنوان مثال در بخش داخلی، به علت کمبودفضا در هر اتاق ۶ تخت قرار گرفته است که این امر مشکلاتی را برای بیماران ایجاد می‌کند.
البته در سال گذشته اقداماتی برای برطرف کردن این مشکل یا کاهش آن انجام شده بود، به‌طور نمونه برای خدمات‌رسانی بهتر در این بیمارستان اقداماتی از جمله استقرار واحد شیمی‌درمانی در ساختمان مجاور بیمارستان، اضافه کردن فضای خارجی بخش اورژانس به این بخش و جابه‌جا کردن داروخانه و افزودن فضای آن به بخش اورژانس انجام شده است. همچنین با انتقال بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان از بیمارستان امام رضا(ع) به بیمارستان بنت الهدی برفضای فیزیکی بیمارستان افزوده شده است.
بستری و ترخیص روزانه ۵۰ تا ۷۰ بیمار
هاشمی معتقد است باتوجه به اینکه بیمارستان امام رضا(ع) بجنورد یکی از بیمارستان‌های مرجع است روزانه تعداد زیادی بیمار به این بیمارستان مراجعه می‌کنند و تعداد بیماران بستری شده در بخش‌ها آنقدر زیاد است که مجبور به بستری کردن بیماران در بخش اورژانس هستیم.
به گفته وی، روزانه ۵۰ تا ۷۰ بیمار در این بیمارستان بستری و مرخص می‌شوند.
این بیمارستان دارای ۱۱ بخش است و تعداد تخت‌های مصوب در آن ۲۱۴ تخت است که هم‌اکنون دارای ۲۲۵ تخت فعال است.
البته راه‌اندازی بیمارستان ۲۸۰ تختخوابی بجنورد این نوید را به مسوولان و متولیان بهداشت دراین بخش از کشور می‌دهد که حجم مراجعان این بیمارستان کاهش یابد، براین اساس نیز مانند سایر شهروندان خواستار توجه جدی مسوولان برای تکمیل هرچه سریع‌تر از آن هستیم.