دنیای اقتصاد - همدان- محبوبه یادگاری: مدیرکل بیمه سلامت همدان با بیان اینکه آخرین پرداختی به بیمارستان‌های دانشگاهی تا آخر آبان ماه سال 91 بوده است، گفت: بدهی ما به دانشگاه در سال گذشته 18میلیارد و 700میلیون تومان بوده است.

عباس جمشیدی افزود: مطالبات آنها تا پایان بهمن‌ماه در رابطه با بیمارستان‌های خصوصی و غیردانشگاهی شامل تامین اجتماعی، بوعلی، ارتش و... سال گذشته پرداخت شده و یک ماه اسفند باقی مانده است.مدیرکل بیمه سلامت همدان بیان کرد: در زمینه بدهی به داروخانه‌ها، پزشکان و آزمایشگاه‌ها و پاراکلینیک نیز تا دی ماه سال 91 پرداخت شده است.
به گفته وی، در سطح یک روستاییان نیز سال 91 تسویه شده و برای سال 92 نیز تا اردیبهشت ماه به صورت علی‌الحساب پرداخت شده است.جمشیدی در پایان با بیان اینکه پرداختی ماهانه ما 6 میلیارد تومان است، خاطرنشان کرد: امید است تا پایان مردادماه طلب بیمارستان‌‌های دانشگاهی تا دی ماه91 پرداخت شود.
مدیرکل بیمه سلامت همدان تصریح کرد: از مهم‌ترین اهداف در سازمان سلامت کاهش پرداختی از جیب مردم و رساندن آن به 30 درصد هزینه درمان است که در حال حاضر این پرداختی بیش از 60 درصد است.وی ادامه داد: بحث پزشک خانواده و نظام ارجاع نیز از دیگر وظایف بیمه سلامت است تا آحاد جامعه زیرپوشش این طرح قرار گرفته و با مدیریت بحث درمان از اتلاف منابع درمان جلوگیری شود.
جمشیدی بیان کرد:‌ با توافق بین وزارت رفاه و بهداشت مقدمات طرح پزشک خانواده انجام شده و امید است با رفع موانع موجود به زودی شاهد استقرار نظام ارجاع و پزشک خانواده در سطح کشور باشیم.
به گفته وی، در حال حاضر سه استان مازندران، شیراز و اهواز پایلوت اجرای طرح پزشک خانواده هستند و این طرح در تهران نیز آغاز شده که امید است با احصای موارد مثبت و منفی طرح و رفع نقاط ضعف شاهد اجرای موفق آن باشیم.
مدیرکل بیمه سلامت همدان گفت: 67 درصد از جمعیت استان شامل یک میلیون و 70 هزار نفر زیر پوشش بیمه سلامت هستند.وی اضافه کرد: از این تعداد 147 هزار نفر در صندوق کارمندان، 67 هزار نفر در سایر اقشار، 745 هزار نفر در صندوق بیمه روستاییان و عشایر و 43 هزار نفر نیز در صندوق ایرانیان زیر پوشش قرار دارند و خدمات دریافت می‌کنند.
جمشیدی با اشاره به موسسات و مراکز درمانی طرف قرارداد یادآور شد: 93 درصد موسسات و مراکز درمانی در سطح استان با سازمان بیمه سلامت قرارداد دارند.