سند توسعه راهبردی محلات رشت تدوین شد
دنیای اقتصاد - رشت: با هدف فراهم کردن بستر لازم برای توسعه همهجانبه محلات رشت، با مطالعات و پژوهشهای لازم سند توسعه راهبردی مناطق پنجگانه رشت تدوین شد. به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه پایدار شهرداری رشت، فاطمه قدیمی رییس این ستاد، با اشاره به اهداف تهیه سند راهبردی محلات گفت: این سند با هدف جلب و تقویت مشارکتهای اجتماعی و فرهنگی فرهیختگان، نهادها و نخبگان در محله و برای شناسایی فرصتها و تهدیدها در سطح محلات تدوین شده است. وی در ادامه تصریح کرد: این سند میتواند پشتوانه و اساس برنامهریزیهای مطالعاتی، پژوهشی و تهیه برنامههای عملیاتی و اجرایی برای توسعه متوازن محلات باشد، بر اساس این سند راهبردی، امکان سنجی، نیازسنجی و تهیه استراتژی راهبردی توسعه محلات مبتنی بر آینده نگری، توسعه گرایی و محله محوری در مناطق پنجگانه شهرداری و در ۵۵ محله، برنامهریزی خواهد شد و مبنای تصمیم سازی فعالیتها و برنامههای مدیریت محله در ابعاد مختلف پایداری و در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی قرار میگیرد.
دنیای اقتصاد - رشت: با هدف فراهم کردن بستر لازم برای توسعه همهجانبه محلات رشت، با مطالعات و پژوهشهای لازم سند توسعه راهبردی مناطق پنجگانه رشت تدوین شد.
به گزارش روابط عمومی ستاد توسعه پایدار شهرداری رشت، فاطمه قدیمی رییس این ستاد، با اشاره به اهداف تهیه سند راهبردی محلات گفت: این سند با هدف جلب و تقویت مشارکتهای اجتماعی و فرهنگی فرهیختگان، نهادها و نخبگان در محله و برای شناسایی فرصتها و تهدیدها در سطح محلات تدوین شده است.
وی در ادامه تصریح کرد: این سند میتواند پشتوانه و اساس برنامهریزیهای مطالعاتی، پژوهشی و تهیه برنامههای عملیاتی و اجرایی برای توسعه متوازن محلات باشد، بر اساس این سند راهبردی، امکان سنجی، نیازسنجی و تهیه استراتژی راهبردی توسعه محلات مبتنی بر آینده نگری، توسعه گرایی و محله محوری در مناطق پنجگانه شهرداری و در ۵۵ محله، برنامهریزی خواهد شد و مبنای تصمیم سازی فعالیتها و برنامههای مدیریت محله در ابعاد مختلف پایداری و در حوزههای فرهنگی، اجتماعی، زیست محیطی و اقتصادی قرار میگیرد.قدیمی در خصوص روش تدوین این سند افزود: به منظور تهیه این سند راهبردی، کارشناسان این حوزه با جمع آوری اطلاعات میدانی و استفاده از دادههای درست پژوهشگران محلات و بررسی اسنادی و همچنین در قالب برگزاری جلسات هم اندیشی و بهرهگیری از روش swot اقدام به تدوین سند مطالعاتی محله کردهاند که در آینده با تشکیل پایگاه دادههای اطلاعات محلی، جامعتر میشود.
رییس ستاد توسعه پایدار شهرداری در پایان خاطرنشان کرد: در سند راهبردی توسعه محلات توجه ویژهای به نظرات نخبگان محلی و فرهیختگان شده است و اولویت امور براساس شناسایی وضع موجود، اولویتبندی نیازهای محله و سپس دستیابی به شاخصهای توسعه پایدار قرار خواهد گرفت.
ارسال نظر