اهواز- خبرنگار دنیای اقتصاد: مدیرکل راه و ترابری استان خوزستان اعلام کرد: ۹۲ نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های استان وجود دارد که با روند کنونی تخصیص اعتبارات اصلاح این نقاط به ۲۰سال زمان نیاز دارد. خیرا... خادمی با بیان این مطلب گفت: این نقاط حادثه‌خیز با همکاری پلیس راه و سازمان پایانه‌های خوزستان شناسایی شده‌اند و در دو سال، مشکل ۱۳ نقطه رفع شده است. در حال حاضر نیز عملیات اصلاح نقاط حادثه‌خیز در ۱۰ نقطه دیگر در حال انجام است.

وی اعتبار برآورده شده مورد نیاز برای رفع موضعی معایب این نقاط حادثه‌خیز را ۷۰میلیارد تومان براساس هزینه‌های سال ۸۳ عنوان کرد.

خادمی خاطرنشان ساخت: اعتبار مورد نیاز برای رفع مشکل اساسی این نقاط حادثه‌خیز که بیشترین تصادفات استان را در برمی‌گیرد به مراتب بیشتر از مبلغ یاد شده است.

خادمی گفت: با اختصاص اعتبارات رفع نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان در سال ۱۳۸۵، پیش‌بینی می‌شود دست‌کم ۲۰سال زمان برای اصلاح این نقاط مورد نیاز باشد. وی با بیان اینکه ۴/۷۵درصد عوامل تصادفات، غیرجاده‌ای و ناشی از خطای انسانی با وسیله نقلیه است، افزود: براساس آمار پلیس راه فقط ۶/۲۴درصد علت حوادث رانندگی و تصادفات ناشی از وضعیت جاده‌ها است که بخش عمده‌ آن بر اثر مشکلات شانه جاده و اختلاف سطح بین جاده و شانه کناری آن رخ می‌دهد.

مدیرکل راه و ترابری خاطرنشان کرد: نصب ۱۰۰هزار علامت عمودی، ۳۰۰کیلومتر گاردریل و ۷۰کیلومتر روشنایی در جاده‌ها و نقاط حادثه‌خیز استان از جمله اقدامات صورت گرفته به منظور کاهش حوادث و ایمن‌سازی راه‌ها است.