اهواز- خبرنگار دنیای اقتصاد- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب اهواز در مورد مشکل انشعابات غیرمجاز آب این شهرستان اظهار کرد: برآورد اولیه کارشناسان این است که بیش از ۴۰هزار اشتراک غیرمجاز آب در اهواز وجود دارد. مرادی گفت: نصب غیراصولی و غیراستاندارد و استفاده از لوله‌ها و اتصالات نامناسب حجم زیادی از آب را هدر می‌دهد و شکستگی این شبکه‌ها نیز بر کیفیت آب اثر مستقیم دارد.

مرادی تصریح کرد: شرکت آب و فاضلاب اهواز در سال ۱۳۸۵ با حمایت استاندار خوزستان در جذب اعتبارات، برای اجرای طرح‌های متعدد در بخش آب و فاضلاب اقدام کرده است. وی گفت: این شرکت برای حل مشکل افت فشار آب چهار طرح در بخش تولید آب و یک طرح در بخش مدیریت مصرف را به انجام رسانده است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب اهوا اظهار کرد: برنامه دیگر شرکت آب و فاضلاب اهواز، افزایش تولید در تصفیه‌خانه‌های موجود است که تصفیه‌‌خانه کوت عبدا... اهواز با افزایش تولید ۲۵هزار مترمکعب و در مجموع ۴۸هزار مترمکعب در شبانه‌روز آماده بهره‌برداری است. همچنین تصفیه‌خانه شماره یک پیش از خردادماه حداقل ۲۵هزار مترمکعب آب و تصفیه‌خانه شماره دو ۴۰هزار مترمکعب در ماه سوم سال ۱۳۸۶ به ظرفیت تولید آب اهواز اضافه خواهند کرد.

وی افزود: برنامه چهارم شرکت آب و فاضلاب اهواز ساخت خط انتقال کمربندی آب غرب اهواز از تصفیه‌خانه شماره دو تا جنوب منطقه گلستان است.

مرادی با اشاره به فرسودگی شبکه‌های‌ آب این شهر گفت: از مجموع ۲هزار و ۲۰۰کیلومتر شبکه موجود آب بیش از ۱۰۰کیلومتر آن باید تعویض شود. برای این منظور ۵۰میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است.

مرادی با اشاره به اجرای طرح‌های فاضلاب در مناطق حاشیه‌نشین و محروم اهواز گفت: در سال ۱۳۸۵ طرح‌های زیادی در این مناطق به مرحله اجرا رسیده است. حصیرآباد، کوی رمضان، کوی بعثت، کیانشهر و کوی سیاحی از جمله مناطقی است که طرح فاضلاب آنها در دست اجرا است.

مرادی با اشاره به تخصیص وام بانک جهانی برای بهبود شبکه فاضلاب اهواز گفت: تا پایان دی‌ماه سال‌جاری ۱۹۲میلیارد ریال از اعتبار وام بانک جهانی جذب شده است که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال‌جاری این رقم به ۲۵۰میلیارد ریال افزایش یابد.