دنیای اقتصاد - بجنورد- جواد آگاهی: صنعت گردشگری خراسان شمالی هنوز نتوانسته جایگاه واقعی خود را بیابد به همین دلیل تلاش برای پیشرفت این صنعت در اولویت‌های کاری ما قرار خواهد گرفت. استاندار خراسان شمالی در همایش روز جهانی موزه و میراث فرهنگی که در خراسان شمالی برگزار شد با بیان این مطلب گفت: ۳۵درصد اشتغال مردم استان در بخش کشاورزی، ۳۰درصد در بخش صنعت و مابقی در بخش خدمات است. محمدحسین جهانبخش با بیان این مطلب افزود: متاسفانه بخش صنعت گردشگری خراسان شمالی کمترین سهم از درآمد‌زایی را دارد به همین دلیل می‌طلبد تا در بخش صنعت گردشگری مسوولان استانی تلاش مضاعف داشته باشند. وی تصریح کرد: خراسان شمالی دارای روستاهای هدف گردش زیادی از جمله رویین، درکش و... است که با وجود این روستاها می‌توان گردشگران زیادی را جذب این استان کرد.

وی ادامه داد: خراسان شمالی فرصت‌های مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش گردشگری دارد از این رو دست گردشگران به خصوص گردشگران بومی استان را برای سرمایه‌گذاری می‌فشاریم.

وی با اشاره به تردد سالانه ۱۲میلیون نفر از زائران بارگاه امام رضا(ع) از داخل استان خراسان شمالی، ساخت هتل‌های تاریخی را یکی از راهکارهای مناسب در جذب گردشگران در این استان شمرد و گفت: با ساخت هتل‌های تاریخی و مناسب با آداب و رسوم استان خراسان شمالی مسافران با این استان آشناییت بیشتری خواهند یافت.

استاندار خراسان شمالی اظهار کرد: این استان دارای یک‌هزار و ۵۰ اثر باستانی، تاریخی و طبیعی است که بیش از ۴۵۰ اثر از این تعدا د اثر به ثبت ملی رسیده است.

معاون حفظ احیا و ثبت آثار تاریخی‌سازمان میراث فرهنگی نیز در ادامه گفت: در گذشته ما هنر بومی داشته‌ایم که کاربرد خوبی داشته، اما اکنون به فراموشی سپرده شده است.

مسعود علویان صدر با اشاره به اینکه باید ارزش‌های خود را بشناسیم، افزود: با خود باوری و شناخت ارزش‌های ملی و اسلامی می‌توان بناهایی ساخت که بسیار با ارزش و مقاوم هستند.