فرماندار تبریز در نشست کمیته ساماندهی بازار تبریز خبر داد
اختصاص ۱۰ میلیارد ریال برای بازسازی بازار تبریز
دنیای اقتصاد - تبریز - علی نیک رفتار: فرماندار تبریز با بیان اینکه از طریق معاون راهبردی رییسجمهور و از محل ستاد حوادث برای بازسازی بازار تبریز ۱۰ میلیارد ریال اختصاص یافته است، اظهار امیدواری کرد دیگر شاهد تکرار آتشسوزی بازار نباشیم. محمود چمنی در جمع هیات امنای بازار تبریز همچنین مسوولان ذیربط ادارات تبریز با اشاره به حادثه تاسفبار آتشسوزی بازار تبریز تصریح کرد: از محل ستاد حوادث، مبلغ یک میلیارد تومان برای بازسازی اختصاص یافته است که امیدواریم با همکاری اهالی بازار، هیات امنای بازار تبریز و سازمان میراث فرهنگی که نقش نظارتی در بازسازی بازار دارد به همراه دیگر سازمانها، بازسازی بازار تبریز به طور جدی پیگیری شود و بحث ساماندهی بازار تبریز با سرعت بیشتر صورت گیرد. فرماندار تبریز ضمن تاکید بر ادامه این جلسات تا حصول به نتیجه نهایی، خواستار تخصصی شدن این نشستها شد تا مشکلات به صورت کارشناسی بررسی و راهکارها احیا شود.
تراب محمدی، رییس سازمان میراث فرهنگی آذربایجان شرقی نیز با بیان وظیفه خطیر سازمان میراث فرهنگی در حفاظت از بناهای تاریخی، بازار تبریز را به عنوان بزرگترین بازار سرپوشیده جهان نام برد و افزود: مساحت بازار تبریز در حدود ۳۰ هکتار است که نزدیک به ۵۵۰ متر مربع شامل ۱۱۲ مغازه و انبار در آتش سوزی اخیر دچار خسارت شده است. وی موافقت سازمان میراث فرهنگی را برای نصب هرگونه شیرآلات لازم در راستای حفاظت بازار تبریز اعلام کرد و خواستار طراحی و تعبیه سیستم حرارتی مرکزی در هفت نقطه از بازار برای تامین گرمایش بازار از طریق شوفاژ شد. امیرجلیل کاردوست، مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی تبریز نیز با ارائه گزارشی در مورد اقدامات صورت گرفته گفت: در بررسیهای انجام یافته، چهار نقطه در بازار تبریز به عنوان محل استقرار تجهیزات و امکانات آتشنشانی برای کمکرسانی سریع در حداقل زمان در نظر گرفته شده است.
وی همچنین از تدوین برنامه زمانبندی دورههای آموزشی بازاریان در ۲۷ گروه برای کلیه صنوف خبر داد که این دوره آموزشی به صورت تئوری و عملی در ۲۰ ساعت برگزار میشود.
کاردوست، بررسی تعیین محل استقرار کپسولهای آتشنشانی، بازسازی سیمکشیهای بازار و بررسی کارشناسی ۵۷ نقطه بازار برای نصب شیرهای هیدرانت را از اولویتهای کاری این سازمان برشمرد. مرتضی آبدار، شهردار منطقه ۸ نیز در این نشست با اشاره به اتمام مراحل پاکسازی محل آتشسوزی با همکاری نمایندگان بازار و پیمانکار شهرداری، از تحویل آن به سازمان میراث فرهنگی برای آغاز اقدامات بازسازی و تعمیر خبر داد.
وی بازگشایی بعضی از مسیرهای داخل دالانها، لکهگیری و آسفالت، بازسازی و احداث سه ورودی بازار با همکاری سازمان میراث فرهنگی و آتشنشانی برای تردد خودروهای آتش نشانی، احداث دفتر ویژه بازاریان برای ارائه تمام خدمات شهرداری در محل بازار را از اقدامات صورت گرفته اعلام کرد.
شهردار منطقه ۸، با بیان اینکه تاکنون مبلغ ۳۰۰ میلیون تومان در حیطه بازار برای کارهای عمرانی هزینه شده است، اعتبار لازم برای ساخت ورودی چهارم بازار را ۲۰۰ میلیون تومان عنوان کرد و آمادگی خود را برای همکاری در ساماندهی بازار تبریز و حل معضلات ترافیکی با ایجاد بارانداز بازار بیان داشت. علیاکبر برقیمقدم، مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز نیز در این نشست گفت: اضافه شدن تعداد مشترکان برق تا ۹ هزار مشترک را که باعث بالا رفتن آمپراژ برق شده، یکی از مهمترین مشکلات موجود در این زمینه است. وی با اشاره به اینکه در دور دوم سفر ریاست جمهوری، مبلغ ۵ میلیارد تومان برای این موضوع مصوب شده، مبلغ جذب شده را فقط ۵۰۰ میلیون تومان اعلام کرد.
برقیمقدم، همچنین خواستار پیگیری جذب اعتبارات مصوب توسط مسوولان استان برای اقدامات بعدی شد.
ارسال نظر