ساری - نظیفه رستمی: عملیات زیرسازی محور ارتباطی قزوین - الموت - سه‌هزار تنکابن تا دو ماه دیگر به اتمام می‌رسد. وزیر راه‌وترابری در بازدید از روند اجرایی این طرح که ششمین راه ارتباطی تهران- شمال است، با اعلام این خبر و با بیان اینکه با برنامه‌ریزی و تلاش کارکنان در مجموعه راه‌وترابری استان‌های مازندران و قزوین عملیات اجرایی زیر‌سازی این محور تا دو ماه آینده به اتمام می‌رسد، اظهار امیدواری کرد عملیات اجرایی آسفالت این طرح نیز تا اوایل سال ۹۰ به اتمام برسد. وزیر راه‌وترابری اظهار کرد: راه مذکور به دلیل مزیت‌های فراوانی که دارد می‌تواند به عنوان راهی ایمن و مناسب در اختیار استفاده کنندگان از جاده قرار گیرد.

وی کاهش زمان سفر از تهران به شمال نسبت به دیگر محورهای ارتباطی به مدت حداقل ۲ ساعت، وجود آب و هوا و اقلیم‌های متنوع در طول مسیر از جمله مناطق سرد کوهستانی ـ کوهستانی و خشک را به عنوان مزیت‌های اصلی این محور دانست. وزیر راه‌وترابری در حاشیه سفر خود راه‌های مازندران را به عنوان راه‌های ملی تلقی و عنوان کرد: ایجاد یک راه ایمن و استاندارد در سرزمین سرسبز و زیبایی همچون مازندران می‌تواند عامل بسیار موثری در زمینه جذب گردشگران و توریست‌های داخلی و خارجی باشد.

بهبهانی مازندران را به عنوان یکی از منطقه‌های بکر و دلنشین در کشور نام برد و اظهار کرد: دولت کریمه با همکاری و تعامل مردمان شریف این منطقه می‌تواند مازندران را یکی از بزرگ‌ترین مناطق بزرگ گردشگری تبدیل کرده و گردشگران خارجی و داخلی را با جذب سرمایه‌های خوب به استان هدایت کند.

دکتر بهبهانی در ادامه درخصوص نصب سرعت‌گیرها در محورهای ارتباطی استان که یکی از دغدغه‌های استفاده‌کنندگان از جاده‌ها بوده نیز خاطرنشان کرد: نصب سرعت گیرها که به منظور کاهش تصادفات و تلفات جاده‌ای در محورها انجام می‌گیرد، در دو قسمت بوده که بعضی از آنها در داخل محدوده شهری است که متولی آن شهرداری‌ها و امور شهری است و بخش دیگر آن مربوط به محورهای تحت پوشش ماست که باید یک بازنگری بسیار دقیق و مجدد به آنها شود، چرا که بعضا سرعت گیرها در محورهای ارتباطی در جاهایی خطرناک و حادثه آفرین هستند.

وی در ادامه نصب گل میخ ـ چراغ چشمک زن، اکستروژن، خط کشی‌های حرارتی و علائم را جایگزین‌های مناسبی برای سرعت گیر دانست و اظهار کرد: امیدواریم شیوه‌های کنترل سرعت در محورها هرچه سریع‌تر با همکاری عزیزان پلیس راه و دیگر دستگاه‌ها به سمت سیستم‌های پیشرفته دنیا مانند ثبت کنترل سرعت، نصب دوربین‌ها و... رفته تا از این طریق بتوانیم حمل‌ونقل جاده‌ای خود را در تمامی جهات ارتقا بخشیم.