استاندار خوزستان خبر داد
اعتبارات توسعه و بازسازی خوزستان توزیع شد
اهواز - خبرنگاردنیای اقتصاد: در شورای برنامهریزی و توزیع اعتبارات استانی، اعتبارات توسعه و عمران و بازسازی خوزستان توزیع شد. استاندار خوزستان در جلسه شورای برنامهریزی و توزیع اعتبارات استانی با بیان اینکه در دور دوم سفر هیات دولت به استان اعتباری ویژه علاوه بر اعتبار استانی در نظر گرفته شد، اظهار کرد: در دور دوم سفر دولت به استان تقاضای اعتبار عمران و بازسازی به دولت پیشنهاد شد که با توافق رییسجمهور مقرر شد سالانه به مدت ۵ سال اعتباری معادل ۱۵۰میلیارد تومان به استان اختصاص یابد.
سید جعفر حجازی همچنین با اشاره به اینکه پس از سفر دولت و طی جلسهای که با رییسجمهور داشتیم در خواست کردیم اعتباری نیز برای توسعه استان خوزستان که در سال ۸۷ نیز تخصیص داده شده بود مجددا در نظر گرفته شود، گفت: به همین منظور دو اعتبار توسعه و بازسازی با هم تلفیق شد و اعتباری معادل ۲۵۰میلیارد تومان به استان تخصیص یافت که تحت عنوان اعتبار توسعه و بازسازی قلمداد شد و در لایحه بودجه قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به کاهش ۲۸درصدی بودجه در مجلس، این مساله نیز بر اعتبارات استان اثر گذاشت و اعتبار ابلاغی به استان معادل ۱۸۰میلیارد تومان توزیع شد.
وی همچنین با اشاره به اینکه اعتباری معادل ۱۲۰میلیارد تومان نیز به مناسبت یکصد سالگی صنعت نفت برای استان در نظر گرفته شده است، خاطرنشان کرد: از این میزان مبلغ ۴۰میلیارد تومان تعیین تکلیف شده است که به امور آموزشی، تربیت بدنی و بهداشت و درمان تعلق میگیرد و در اکثر شهرستانهایی که دارای تاسیسات نفتی و ظرفیت تولید نفت هستند، هزینه میشود.
مقام عالی دولت در استان با اشاره به محورهای محدودیت توزیع اذعان کرد: عمده محورهای محدودیتی برای توزیع عمران و نوسازی روستاها و شهرها زیر ساختهای صنعت، آب، کشاورزی، راهسازی، فصول مربوط به محیطزیست و در بخش فرهنگ و هنر بود. استاندار خوزستان در ادامه با اشاره به اینکه در توزیع اعتبارات سعی کردیم شاخصها را به نحوی ارزیابی کنیم تا اعتبارات به صورت عادلانه توزیع شود، تصریح کرد: از جمله این شاخصها جمعیت روستاها، تعداد روستاها و محرومیت آنها بود که با در نظر گرفتن ضریب محرومیت، تامین اعتبارات پیشبینی شد.
حجازی همچنین با بیان اینکه منابع مختلفی در توزیع اعتبارات وجود دارد، اظهار کرد: در تامین اعتبار برخی طرحها که از اعتبارات ملی بهرهمند میشوند، سهم کمتری از اعتبار استانی در نظر گرفته شد و این مساله را براساس جدول ضریب بهرهمندی جمعیت هر شهرستان از اعتبارات عمرانی در نظر گرفتیم و بر این اساس اعتبارات را توزیع کردیم.
این مقام مسوول اذعان کرد: تقاضای مسوولین شهرستان این است که در فصل آموزشی، تربیت بدنی و بهداشت و درمان که از اعتبارات نفت بهره مند میشوند، سر فصل توزیع اعتبار کمتر شود و به سایر فصول آب، کشاورزی، صنعت، راه و ترابری، محیطزیست و فرهنگ و هنر داده شود که مورد توافق نظر شورا قرار گرفت و مقرر شد تا با اصلاح جدول توزیع اعتبارات استانی میزان تخصیص اعتبارات تغییر کند.
ارسال نظر