اهواز - خبرنگار دنیای اقتصاد: طرح هادی در شهر دهدز استان خوزستان بعد از گذشت ۵ سال از شهر شدن آن، هنوز اجرا نشده است. در جلسه کار گروه مسکن و شهرسازی شهر دهدز، شهردار دهدز با اعلام این مطلب افزود: شهر دهدز از سال ۸۱ از بخش به شهر تبدیل شد، اما از همان ابتدا نیز فاقد طرح هادی بود و پس از تبدیل شدن به شهر مقرر شد طرح هادی در مورد آن پیاده شود، با این حال با تعویض ۵ مدیرکل طی ۵ سال هنوز طرح هادی این شهر راکد مانده است.

بابک مرادی دهدزی افزود: با راکد ماندن طرح هادی قرار بر این شد که این طرح مستقیما به طرح جامع تبدیل شود و مقرر شد که مشاور در کمترین زمان و با هزینه کم طرح را ارائه دهد تا ساخت‌وساز قطع نشود.

وی تصریح کرد :پس از آبگیری کارون ۳ و با تخلیه روستاها طی سال‌های ۸۲ تا ۸۴ جمعیت دهدز دو برابر شد و شهرداری هم هیچ‌گونه طرح مصوبی در اختیار نداشت.

دهدزی افزود: در سال‌های ۸۱ تا ۸۶ نیز هیچ طرحی به تصویب نرسید و با افزایش جمعیت، شهرک‌هایی هم که توسط بنیاد مسکن برای اسکان این افراد ساخته شده بود، باعث ایجاد یک سری مغایرت‌ها در ساخت‌وساز شدند.

همچنین در این مراسم معاون عمرانی استاندار خوزستان نیز با بیان اینکه تلاش شد تا مشکلات شهر دهدز میان رفتی پیدا کند، اظهار کرد: شهرداری دهدز باید اجازه ساخت‌وساز بیشتر در این شهر را منوط به ارائه طرح جامع شهری از جانب مشاور کند و تا حضور پر رنگ‌تر مشاور و پیگیری سازمان مسکن و شهرسازی برای دادن طرح جامع شهر دهدز فعلا اجازه ساخت‌وساز بیشتر را در این شهر ندهد. سید عباس طباطبایی با اشاره به اینکه پس از آبگیری کارون ۳ و خریداری چندین روستا که در طرح آبگیری بودند اکثر مردم این روستاها تا لحظه‌های آخر آبگیری هم حاضر به تخلیه روستا نبودند و در نهایت مجبور به تخلیه شدند، افزود: آنها اولین مکان را برای اسکان دهدز وحاشیه ایذه انتخاب کردند که بنیاد مسکن هم نتوانست اسکان این روستاییان را به خوبی ساماندهی کند و قدرت کنترل هم کم بود ونتیجه آن، این ساخت‌وسازهای بی‌رویه در دهدز شده است.

طباطبایی همچنین در ارتباط با کاربری ۸هزار متر زمینی که در سال ۸۰ تا ۸۲ با نظر شهرداری وقت کاربری مسکونی گرفته است و با توجه به درخواست مسوولین شهری گفت: این زمین با نظر مشاور کاربری فضای سبز بگیرد، اما دیگر هیچ‌گونه ساخت‌وسازی در آن صورت نگیرد.

طباطبایی در پایان در خصوص اراضی که از منابع ملی و طبیعی هستند، اظهار کرد: اعتقادمان این است که هر چه سریعتر محدوده شهری و حریم آن قبل از هر چیزی حتی قبل از ارائه طرح مشخص شود تا مشکلات مربوط به منابع طبیعی کنار رود و ما وارد کار شویم و قید می‌کنیم که باید استحکام بنا و ضوابط انجام کار را نیز اعمال کنیم.