اهواز - خبرنگار دنیای اقتصاد: استاندار خوزستان از اجرای ۱۴۰۰ طرح عمرانی با بودجه‌ای معادل ۲۴۰۰‌میلیارد تومان در سال جاری در استان خوزستان خبر داد.

حجازی با اعلام این خبر اظهار کرد: براساس آمارهای ارائه شده از سوی مسوولان استان، تعداد طرح‌های عمرانی که در سال ۸۸ در استان خوزستان به بهره‌برداری خواهد رسید، ۱۴۴۱ طرح با اعتبار ۲۴۰۰‌میلیارد تومان است، که از این تعداد ۲۸۰ طرح با اعتبار یک هزار میلیارد تومان تا پایان خرداد ماه به بهره‌برداری می‌رسد.وی گفت: این میزان نسبت به سال ۸۴، با ۴ برابر افزایش روبه‌رو بوده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه استان خوزستان در سال گذشته بعد از استان بوشهر رتبه دوم از نظر کمترین آورده بارانی را در کشور داشته است، مسوولان توانسته‌اند از نظر ذخیره آبی و آب‌های زیرزمینی وضیعت مناسبی را در استان برقرار کنند، اما با توجه به اختصاص اعتباراتی به غیر از اعتبارات خشکسالی به یکی از استان‌های کشور که رتبه هفتم خشکسالی در کشور را دارا است، با ارسال نامه‌ای به ریاست‌جمهوری و با توجه به رتبه استان در زمینه خشکسالی امیدواریم که اعتبارات بیشتری به استان خوزستان در این زمینه اختصاص داده شود.

استاندار خوزستان با اشاره به جذب اعتبارات عمرانی در استان خوزستان گفت: جذب اعتبارات عمرانی در استان روند مناسبی را تاکنون طی کرده است و امسال نیز با توجه به حجم بسیار زیاد طرح‌های عمرانی مسوولان باید تلاش خود را در این زمینه بیشتر کنند و با توجه به اینکه استان خوزستان به دلیل گرمسیر بودن تخصیص‌ها دیرتر از استان‌های سردسیر داده می‌شود، مسوولان باید قبل از تیرماه جذب اعتبارات خود را ۱۰۰‌درصد برسانند، تا اعتبارات عمرانی به خزانه‌ها برگشت داده نشود.

وی در خصوص بحث کاهش هزینه‌های اجرایی طرح‌های عمرانی در استان خوزستان نیز گفت: با توجه به اینکه در سال اصلاح الگوی مصرف قرار داریم، مسوولان باید گزارش‌های کاملی را در زمینه هزینه‌های اجرایی طرح‌ها ارائه دهند و قیمت تمام شده طرح‌ها از قیمت میانگین آن بالاتر نرود.

حجازی در خصوص مهم‌ترین طرح‌های عمرانی سال ۸۸ در استان خوزستان به اختصاص ۱۸ طرح در زمینه گاز‌رسانی به مناطق محروم اشاره کرد و گفت: از دیگر طرح‌های مهم در سال ۸۸ ساخت ۲۴واحد آموزشی، ۱۴۲ طرح مخابراتی، ۱۷ طرح تربیت‌بدنی و۱۵ طرح شهرک صنعتی است که در خصوص زیرساخت‌های اشتغال در استان است. استاندار خوزستان در پایان اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از مصوبات در استان خوزستان مصوب می‌شود، بالطبع انتظار می‌رود که مدیران در هر شهرستانی به مشکلات بیشتر رسیدگی کنند و در هر روستایی، مرکزی برای رسیدگی به مشکلات روستاییان دایر شود تا آنها مجبور نباشند برای رفع مشکلات خود به شهر بیایند و مشکلات خود را در همان روستا حل کنند.