استاندار هرمزگان خبر داد
استقرار پنج نقطه صنعتی در شهرستانهای هرمزگان
بندرعباس - خبرنگار دنیای اقتصاد: پنج نقطه صنعتی بزرگ در شهرستانهای پارسیان، بندرعباس، جاسک، میناب و بندرلنگه که در واقع تمام نوار ساحلی استان هرمزگان را شامل میشوند در این استان مستقر است.
عبدالعلی صاحبمحمدی، استاندار هرمزگان با اعلام این مطلب افزود: سال گذشته هرمزگان شاهد دستاوردهای بزرگی در ابعاد منطقهای و ملی بود که بخش عمدهای از این دستاوردها در نتیجه تعاملات گسترده مدیران استان با مقامات ملی به دست آمده است.
وی تصویب اسناد توسعه شهرستانها در شورای برنامهریزی استان، آماده شدن اسناد توسعه در ۱۰ بخش تخصصی و آغاز تهیه اسناد توسعه جزایر و محورهای شرق، غرب و شمال استان را به عنوان اقدامات تضمینکننده ادامه روند توسعه شتابان استان معرفی کرد.
نماینده عالی دولت در هرمزگان همچنین اتخاذ رویکرد راهبردی گسترش مناطق صنعتی در سرتاسر استان را یک گام اساسی دیگر برای پیشبرد اهداف کلان توسعه استان دانست.
وی همچنین با اشاره به ظرفیتهای فعال شده منطقه صنعتی جاسک از ایجاد یک پایانه نفتی در دریای عمان و اجرای خط لوله انتقال یکمیلیون بشکه نفت از دریای خزر به دریای عمان برای ترانزیت مواد نفتی و ایجاد ظرفیت ذخیرهسازی ۲۰میلیون مترمکعب مواد نفتی به همراه ایجاد سه اسکله نفتی و هفت اسکله تجاری به عنوان بخشی از برنامههای بلندمدت پیشبینی شده برای منطقه یاد شده نام برد که سایر زیرساختها مانند برق و راه را نیز متحول میکند.
صاحبمحمدی در ادامه ضمن مروری بر دستاوردهای سالهای اخیر استان در ابعاد مختلف از جمله روند چشمگیر توسعه زیربناهای استان، به ارائه گزارش عملکرد مالی سال گذشته در برخی بخشها پرداخت و گفت: در سال گذشته هرمزگان در کسب درآمدهای استانی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داد که مبلغ ۷۵۷میلیارد ریال از آن به عنوان مازاد درآمد به استان بازگردانده شد و ۸۰درصد آن به مصرف طرحهای عمرانی و ۲۰درصد نیز به مصرف هزینههای جاری ادارات رسید.
صاحبمحمدی در ادامه از تحولات تقسیمات کشوری انجام شده در سال گذشته نیز به عنوان یک موفقیت ارزشمند یاد کرد و تاسیس چهار شهرداری و حدود ۱۹۰ دهیاری و تشکیل دو شهرستان جدید را مهمترین اقدامات انجام شده در این حوزه دانست.
استاندار هرمزگان با اشاره به اهمیت بخش گردشگری خاطرنشان کرد: بسترسازیهایی که در طول سال گذشته در این بخش انجام شده بود، در ایام نوروز نمود پیدا کرد که نتیجه آن کاهش زمان انتقال مسافران از بندر پهل به لافت به کمتر از ده دقیقه، ساماندهی مسافرتهای دریایی، افزایش ظرفیت حملونقل دریایی، استفاده کامل از ظرفیت مدارس، سالنهای ورزشی و حتی مجتمعهای تجاری در پذیرش مهمانان نوروزی و پذیرایی مناسب از ۶میلیون و۲۰۰هزار مهمان نوروزی در تعطیلات سال جدید بود.
وی همچنین از سال ۸۷ به عنوان سال شکوفایی فرهنگی استان نام برد و گسترده شدن کانونهای فرهنگی مساجد، ساخت خانههای عالم و حوزههای علمیه به همراه برگزاری نمایشگاهها و جشنوارههای فاخر فرهنگی و هنری را نشانه موفقیت مدیران فرهنگی استان دانست.
وی پیرامون برنامهها و رویکردهای سال جدید نیز اظهار کرد: منابع برنامههای سال جدید مشخص شده و با نظارت و استفاده هوشمندانه از این منابع برنامههای توسعهای استان با قوت ادامه مییابد. به گفته صاحبمحمدی، اعتبارات عمرانی استان در سال جدید بین ۱۲ تا ۱۶درصد افزایش را نشان میدهد و اعتبارات ملی نیز ۳۸درصد افزایش یافته است.
ارسال نظر