از سوی مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه صورت گرفت
تشریح اقدامات آبفای کرمانشاه
دنیای اقتصاد - کرمانشاه - الهام اکبری: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری استان کرمانشاه با اشاره به نزدیک شدن فصل گرما، گفت: اگر مردم مصرف بهینه داشته باشند و همکاری کنند، تابستان امسال را بدون قطعی آب پشت سر خواهیم گذاشت. دکتر حسین بنکداری افزود:این تصور بین مردم وجود دارد که بارشهای امسال بیشتر از سالهای گذشته بوده و مشکل کمبود آب نداریم، در حالی که طبق آمار موجود بارندگیهای امسال شهر کرمانشاه ۸ درصد کمتر از سال گذشته است.
بنکداری گفت: با توجه بهاینکه فعلا چشمه طاقبستان آب مناسبی با دبی ۵۰۰ تا ۶۰۰ لیتر در ثانیه دارد، در حال حاضر مشکلی نداریم و موجودی ما با مصرف مشترکان همخوانی دارد، امااین نگرانی را داریم با خشک شدن چشمه طاقبستان در ماههای آتی و افزایش مصرف مردم با کمبود مواجه شویم.
وی با اعلاماینکه سال گذشته در پیک مصرف میزان آب مصرفی شهروندان به ۴۲۰۰ لیتر هم رسید، گفت: از مردم انتظار داریم با مصرف بهینه از قطعی آب جلوگیری کنند.
وی با اشاره به ساخت خط انتقال اضطراری آب از سد گاوشان به شهر کرمانشاه، گفت:این خط انتقال توسط شرکت آب منطقهای در حال اجراست و بخش عمده آن اجرا شده و قول دادهاند تا خرداد ماه به کرمانشاه برسد که دراین صورت، بخش عمده مشکل کمبود آب شهر کرمانشاه مرتفع میشود.
وی افزود: برای بهرهمندی از آب سد گاوشان، تصفیه خانه شهید نظری که عملا از سال ۱۳۷۶ به بعد راکد بود، با مدرن ترین تجهیزات آماده استفاده شده و ظرفیت تصفیه ۱۰۰۰ لیتر در ثانیه آب را دارد.
وی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب در شهرهای استان مصرف شد، گفت: سرانه مصرف آب در ایران بالاتر از استانداردها است و مردم میتوانند با مصرف بهینه این رقم را کاهش دهند.
وی همچنین به بخشی از اقداماتاین شرکت در سال گذشته اشاره کرد و گفت: ایجاد و اجرای زیرساختهای لازم برای تامین آب و دفع بهداشتی فاضلاب بیش از ۴۰ هزار مسکن مهر استان از جمله اقدامات مهم این شرکت بوده است. وی گفت: سال گذشته بیش از ۳۳۰ کیلومتر شبکهگذاری آب و فاضلاب در سطح استان انجام شد که نسبت به سال ۸۹ رشد ۶۰ درصدی دارد. بنکداری با اشاره به رشد پروژههای عمرانیاین شرکت، از آماده افتتاح بودن آبرسانی به شهر مرزی نودشه خبر داد و گفت: این شهر با بیش از ۱۱۰۰ خانوار با کمبود جدی آب مواجه بود که سال ۱۳۸۹ عملیات آبرسانی به آن آغاز شد و اکنون آماده افتتاح است.
وی افزود: این پروژه از عظیمترین پروژههای غرب کشور است که آب چشمه بل را از طریق خط انتقالی به طول ۱۶ کیلومتر با هزار متر اختلاف ارتفاع به شهر نودشه میرساند.
وی در ادامه از افزایش پرداخت الکترونیکی قبوض آب بها از ۱۰ درصد سال ۱۳۸۹ به ۳۳ درصد در سال ۱۳۹۰ خبر داد و گفت: در آینده نزدیک مشترکان از طریق سامانه ۱۲۲ نیز قادر به پرداخت قبوض آب بهای خود هستند.
ارسال نظر