مشکلات و کمبودهای منطقه دیزج همدان با حضور مسوولان بررسی شد
«دیزج» توانمند میشود
دنیای اقتصاد - همدان - شهناز محمدی: فرماندار همدان گفت: از سال ۸۶ تاکنون در منطقه دیزج حدود ۵۶ مورد کار خدماتی با هزینهای حدود ۹ میلیارد تومان انجام شده است. حسن قهرمانی مطلق در جلسه توانمندسازی منطقه دیزج همدان اظهار کرد: نگاه به پنج منطقه توانمندسازی در سفر رهبر معظم انقلاب به همدان شکل گرفت که در این مناطق آبرسانی، گازرسانی، آسفالت کوچهها و معابر انجام شده است.
وی این پنج منطقه را شامل خضر، دیزج، حصار، مزدقینه و منوچهری دانست که جمعیت زیادی را در برگرفتهاند.
قهرمانی مطلق بیان کرد: از سال ۸۶ تاکنون در این مناطق ۳۵ میلیارد تومان هزینه شده که در نوع خود بینظیر است.
فرماندار همدان با بیان اینکه در سفر دور چهارم دولت نیز مبلغی به میزان ۵۰ میلیارد تومان به حاشیه شهر همدان اختصاص یافت، افزود: با توجه به مناطق توانمندسازی همدان و حواشی شهر همدان که نیاز به توجه دارند، اولویت نخست پنج منطقه توانمندسازی است که باید خدمات شهری در این نقاط ارائه شود.
رییس آبفای شهرستان همدان نیز در این جلسه گفت: از سال ۸۵ تا ۸۹ حدود ۳۰ کیلومتر شبکه توزیع در دیزج انجام شده است که هزینهای حدود ۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در بر داشته است.
حسین آذرتکین بیان کرد: در منطقه دیزج در این مدت حدود ۹ هزار و ۶۰۰ متر برای فاضلاب و در بخش آب ۱۰ هزار و ۱۱۲ متر شبکه توزیع شده است که ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان برای این امر هزینه شده است
وی همچنین از طرح اتصال فاضلاب شهرک الوند به کولکتور اصلی شبکه فاضلاب خبر داد و افزود: این طرح اتصال فاضلاب شهرک الوند به سهراه میدان مریانج است که در سال آینده اجرایی میشود. رییس آبفای شهرستان همدان در خصوص عدم برخورداری برخی از منازل از انشعاب آب نیز گفت: مناطقی به توزیع شبکه آب نیاز دارند که اگر فرمانداری مجوز حفاری بدهد، توزیع شبکه در این نقاط نیز شکل میگیرد.
رییس شورایاری منطقه دیزج نیز به بیان برخی از مشکلات منطقه دیزج پرداخت و افزود: تاکنون ۵۰ درصد فاضلاب این منطقه انجام شده است و ۵۰ درصد باقی مانده نیازمند همکاری مسوولان مرتبط است. محمد پیری افزود: از احداث شهرک الوند ۳۰ تا ۳۵ سال میگذرد که فاضلاب این منطقه به سمت دیزج هدایت میشود که این امر موجب نارضایتی و مشکلات بهداشتی در این منطقه شده است.
وی با اشاره به مشکل تجاری این منطقه نیز گفت: با توجه به عدم دارا بودن مغازههای این منطقه از سند ثبتی، کاسبی درستی در این مغازهها صورت نمیگیرد، از طرفی سند ثبتی نیز نیاز به پرداخت هزینه بالایی دارد که امیدواریم مساعدت لازم در این خصوص صورت گیرد.
این شورایار در ادامه به مشکلاتی چون نداشتن مجتمع فرهنگی ورزشی، نداشتن سند مسکونی و اراضی و عدم هماهنگی بانک نسبت به پرداخت وام و قدیمی بودن منازل، مشکلات سند ثبتی منازل و اراضی دیزج، نداشتن ۵۰ درصد منازل از آب شرب، آسفالت معابر و کوچهها، نبود درمانگاه دولتی و نبود تمکن مالی برای رفع بیماریهای خاص و رفع آن و هزینه زیاد آن پرداخت.
در پایان فرماندار و مدیران به بررسی مشکلات این منطقه پرداختند و چگونگی برطرف کردن آنها را با اهالی این منطقه در میان گذاشتند.
ارسال نظر