احمد حمزه‌زاده در تشریح اقدامات انجام شده در خصوص راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی قزلجه میدان اظهار کرد: در این زمینه بنیاد مسکن به‌ عنوان مجری ورود کرده و تمام زیرساخت‌ها شامل آب، برق و گاز به این محل انتقال داده‌شده و حتی خیابان‌کشی و محوطه‌سازی نیز انجام‌ شده است. وی افزود: حدود ۱۶۴ فروشگاه و ورک‌شاپ صنایع‌دستی را برای این مکان پیش‌بینی و کارگاه‌های اختصاصی هر فروشگاه را نیز تعبیه کرده‌ایم که هنرمندان می‌توانند آثار خود را در کارگاه‌ها تولید و در فروشگاه‌ها به فروش برسانند.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مجموعه‌های خدماتی مکملی چون رستوران و شهربازی را نیز پیش‌بینی کرده‌ایم که به دلیل قرار گرفتن در کنار آزادراه «تبریز-زنجان» و پر تردد بودن این مسیر، احتمال بالابودن رفت و آمد و بازدید از آثار صنایع دستی هنرمندان بالا است.

حمزه‌زاده در مورد مشکلات هنرمندان صنایع دستی تبریز متذکر شد: یکی از مشکلاتی هنرمندان صنایع دستی، بحث معرفی آثار است به‌طوری‌ که زیباترین آثار تولید می‌شود، اما در هنگام عکاسی به دلیل عدم کیفیت مناسب دوربین نمی‌توانند عکس مناسبی را از آثار خود گرفته و معرفی کنند. وی در خصوص راه حل این مشکل  گفت: با آتلیه‌های عکاسی قرارداد بسته‌ و بحث عکاسی از آثار هنرمندان را بر عهده گرفته‌ایم که آتلیه‌ها به‌صورت رایگان از آثار هنرمندان عکس گرفته و در بازار اینترنتی قرار می‌دهند و کارمزد فروش در این بازار به مدت یک‌سال رایگان است و بعد از یک‌سال قرار بر این است که پشتیبان این سایت درصدی از فروش را به خود اختصاص دهد.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی در مورد مشکلات مربوط به بازارچه قزلجه میدان گفت:  دولت تمام زیرساخت‌ها را به‌صورت رایگان فراهم کرده‌ است، اما هنرمندان حداقل باید ۲۵درصد آورده مالی داشته باشند تا قرارداد ساخت بسته شود و اکنون موضوع اختلاف همین ۲۵درصد است و در کنار این موضوع افزایش قیمت‌ها نیز مشکل دیگری به وجود آورده‌است به‌طوری‌که پیش‌بینی ما برای هر متر ۵/ ۱میلیون تومان بود که اکنون به سه میلیون تومان افزایش‌ یافته است.

وی افزود: قزلجه‌ میدان از مکان‌هایی است که قطعا بعد از تکمیل، جزو پرفروش‌ترین فروشگاه‌ها خواهد بود چرا که در کنار آزادراه اصلی «تبریز-زنجان» قرار دارد، اما در بازارچه ای که در توانیر احداث‌شده بود، باید پله‌های زیادی را بالا می‌رفتیم تا به فروشگاه برسیم و قابل پیش‌بینی بود که میزان مراجعه به آن محل کم باشد. حمزه‌زاده  تاکید کرد: اگر هنرمندان صنایع‌دستی حتی به چشم سرمایه‌گذاری نیز به بازارچه صنایع دستی در قزلجه‌میدان نگاه کنند، بازهم دست پر خواهند بود، چرا که ما زمین را به صورت رایگان در اختیار این هنرمندان قرار داده‌ایم و زیرساخت‌ها را خودمان آماده کرده‌ایم در‌حالی‌که اکنون بسیاری از سرمایه‌گذاران خواهان سرمایه‌گذاری در این مکان هستند و به ما می‌گویند که ۴۰درصد از طرح را در اختیار ما قرار می‌دهند، ولی ما نگران ۶۰درصد بقیه هستیم که احتمال قراردادن صنف‌های غیرمرتبط وجود دارد از این رو با این طرح می‌خواهیم این مکان صرفا برای فروشگاه آثار هنری هنرمندان صنایع دستی اختصاص یابد.

وی در خصوص بازارچه های صنایع دستی در سایر شهرستان‌های استان نیز گفت: در اهر طی جلسه‌ای که با شهردار این داشتیم، قرارداد ساخت غرفه‌ها تنظیم شده‌ است و شهرداری به‌عنوان سرمایه‌گذار اصلی در ساخت غرفه‌ها ورود پیدا کرده ‌است و میراث فرهنگی زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده و اقدامات مربوط به آب‌، برق، گاز و خیابان‌کشی‌ها را انجام داده‌است و در اسکو نیز کارها در مرحله تکمیلی قرار داد و در کندوان نیز در حال اقدام است.

وی افزود: در سایر شهرستان‌ها نیز فروشگاه‌های صنایع‌دستی را دایر کرده‌ایم، اما به دلیل تعداد زیاد هنرمندان این عرصه هرچه قدر هم فروشگاه صنایع‌ دستی ایجاد کنیم باز هم کمبود خواهیم داشت به‌همین دلیل نخستین بازار اینترنتی فروشگاه صنایع‌دستی را در استان راه‌اندازی کردیم و تاکنون حدود ۳هزار نفر در آن ثبت‌نام کرده‌اند و صفر تا صد فروش صنایع‌دستی در این سامانه انجام می‌شود.