جواد رحمتی افزود: شرایط کرونایی بار دیگر ضرورت استفاده از بازاریابی و تبلیغات را بازگو کرد که به این منظور بازار اینترنتی صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی، نتیجه‌ ارزشمند استفاده بهینه از شرایط کرونایی به‌منظور توسعه و رونق چرخه اقتصادی حوزه هنر است تا به این طریق مخاطبان به‌صورت مستقیم محصولات هنری هنرمندان خلاق استان را مشاهده و اقدام به تهیه کنند.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی بازار اینترنتی صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی، فرصتی مغتنم برای معرفی جامع هنرهای فعال استان است، اظهار کرد: این سایت می‌تواند فرصتی برای شرکت هنرمندان استان‌های همجوار نیز ایجاد کند تا با قرار دادن هنرهای خود در این سایت، چرخه اقتصادی این حوزه ارزشمند بیش از پیش رونق یابد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه بازار اینترنتی استان با همکاری شرکتی جوان و دانش‌بنیان طراحی و اجرا شده است، گفت: شرایط کرونایی اغلب فعالیت‌های اقتصادی را بیشتر به سمت استفاده از شیوه‌های نوین بازاریابی و فروش اینترنتی سوق داده است. احمد حمزه‌زاده گفت: راه‌اندازی بازار اینترنتی، نقطه‌ عطفی در این مجال است که علاوه بر تسهیل روند دسترسی هنردوستان به آثار هنری، هنرهای بی‌بدیل آذربایجان را به‌صورت تخصصی و گسترده معرفی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه آذربایجان‌شرقی دارای بیش از ۱۴ هزار فعال درحوزه صنایع‌دستی است، افزود: هنرمندان فعال در این حوزه‌ها به خلق آثار بی‌بدیلی در بیش از ۸۵ نوع هنر صنایع‌دستی می‌پردازند که در این بازار اینترنتی تصاویر ۵ هزار اثر از هنرمندان به نمایش گذاشته شده است.

حمزه‌زاده اضافه کرد: علاقه‌مندان به صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی می‌توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.saraycrafts.ir علاوه بر آشنایی با هنرهای صنایع‌دستی استان به‌طور مستقیم اقدام به خرید آثار موجود در این سایت کنند.