برگزاری سیزدهمین نمایشگاه حلال مالزی با حضور شرکتهای ایرانی
دنیای اقتصاد، اصفهان: سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی محصولات و مواد غذایی حلال مالزی با حضور شرکتهایی از ایران در حال برگزاری است. این دوازدهمین سال حضور شرکتهای ایرانی در این نمایشگاه جهانی است. در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی محصولات حلال مالزی، شرکتهای ایرانی در کنار بیش از ۲۰ کشور همچون ژاپن، تایلند، تایوان، ترکیه، فلسطین، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، برزیل، اندونزی، مراکش و تونس بخشی از توانمندیهای خود در زمینه انواع مواد غذایی را به نمایش گذاشتند. شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان از سال ۲۰۰۵ میلادی تاکنون به صورت متوالی برگزارکننده پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه MIHAS بوده است.
دنیای اقتصاد، اصفهان: سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی محصولات و مواد غذایی حلال مالزی با حضور شرکتهایی از ایران در حال برگزاری است.این دوازدهمین سال حضور شرکتهای ایرانی در این نمایشگاه جهانی است. در سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی محصولات حلال مالزی، شرکتهای ایرانی در کنار بیش از ۲۰ کشور همچون ژاپن، تایلند، تایوان، ترکیه، فلسطین، امارات متحده عربی، عربستان سعودی، آفریقای جنوبی، برزیل، اندونزی، مراکش و تونس بخشی از توانمندیهای خود در زمینه انواع مواد غذایی را به نمایش گذاشتند.شرکت نمایشگاههای بینالمللی اصفهان از سال ۲۰۰۵ میلادی تاکنون به صورت متوالی برگزارکننده پاویون جمهوری اسلامی ایران در این نمایشگاه MIHAS بوده است.
براساس این گزارش، همزمان با سیزدهمین نمایشگاه بینالمللی محصولات و مواد غذایی حلال مالزی کنفرانسهای تخصصی با حضور صاحبنظرانی از ۷۰ کشور و با شعار فراتر از اقتصاد در مرکز همایشها و نمایشگاههای بینالمللی کوالالامپور برپا شد. در این کنفرانسها ۱۲۰۰ هیات تجاری از ۷۰ کشور حضور دارند که تحت عنوان هفته حلال به ارزیابی بازار مصرف حلال جهان و بحث و گفتوگو پیرامون توسعه روزافزون این صنعت میپردازند. طبق اطلاعات ارائه شده از سوی سازمان توسعه تجارت خارجی مالزی تخمین زده میشود تا سال۲۰۳۰ بیش از ۲۷ درصد جمعیت جهان را مسلمانان تشکیل دهند که این موضوع باعث خواهد شد ارزش بازار مصرف مواد غذایی و کالاهای مصرفی حلال جهانی که اکنون ۷/ ۳ تریلیون دلار است، افزایش یابد. قرار گرفتن مالزی در منطقه آسیای جنوب شرقی با بالاترین تمرکز جمعیت مسلمان دنیا و داشتن ذائقههای متفاوت میتواند این کشور را به یکی از بهترین جایگاهها برای صادرات انواع مواد غذایی و بهترین پایگاه برای صادرات مجدد به دیگر کشورهای همسایه بهویژه اندونزی تبدیل کند و این موضوع فرصتی بینظیر برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان ایرانی خواهد بود تا تولیدات با کیفیت و منحصربه فرد خود را با برند حلال به بازار مصرف حلال دنیا عرضه کنند.
ارسال نظر