تکمیل طرحهای آبرسانی ۱۷ شهر خوزستان با مشارکت بانکها
حاجتی تصریح کرد: با پیگیریهای صورت گرفته مبلغ ۱۲۸۷ میلیارد تومان، معادل ۵۶ درصد از تسهیلات یاد شده به طرحهای استان اختصاص یافته است که این تسهیلات برای تامین ورق فولادی لولههای خط انتقال آب اختصاص مییابد که ۶۰ درصد از هزینه طرحهای آبرسانی را تشکیل میدهد. وی خاطرنشان کرد: طرحهای آبرسانی که از این تسهیلات بهرهمند میشوند در جنوب شرق استان شامل شهرهای رامشیر، امیدیه، میانکوه، آغاجاری، هندیجان، بندرامام و ماهشهر، شمال شرق استان شامل شهرهای ایذه، باغملک، قلعه تل، میداود و صیدون و نیز طرح آبرسانی غدیر است که شامل شهرستانهای اهواز، آبادان، خرمشهر و شادگان میشوند.
حاجتی با بیان اینکه طرح آبرسانی به شهرهای شمال شرق استان از سال ۸۵ آغاز شده و تاکنون ۴۳ درصد پیشرفت داشته، گفت: از محل این تسهیلات ۵۹ میلیارد تومان توسط بانکهای عامل به این طرحها پرداخت میشود. وی ادامه داد: طرح آبرسانی به شهرهای جنوب شرق استان نیز از سال ۷۳ آغاز شده که دارای ۲۳ درصد پیشرفت بوده و ۱۵۷ میلیارد تومان تسهیلات نیز برای آن پیشبینی شده است و طرح آبرسانی غدیر از طرحهای آبرسانی کشور بوده که ۲۵ شهر و ۱۶۰۰ روستا معادل ۵۲ درصد از جمعیت استان تحت پوشش آن قرار گرفته است. رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی خوزستان یادآور شد: جذب اعتبارات طرح آبرسانی غدیر ۲۶۷۲ میلیارد تومان و پیشرفت آن بیش از ۳۵ درصد بوده است که برای اجرای سریعتر این طرح عظیم ملی یک هزار و ۷۱ میلیارد تومان تسهیلات در نظر گرفته شده است.
حاجتی با بیان اینکه خوزستان از قطبهای اصلی تولیدکننده ورقهای فولادی و لوله کشور است، خاطرنشان کرد: طی چند سال آینده تقاضای موثری برای محصولات کارخانههای تولیدکننده ورقهای فولادی و لوله شکل خواهد گرفت که با توجه به ظرفیت اسمی کارخانههای استان، لازم است که علاوه بر تولید لوله موردنیاز خطوط آبرسانی استان، بازاریابی لازم برای پاسخگویی به تقاضای لوله سایر طرحهای آبرسانی، در برنامه مدیریت این شرکتها قرار گیرد تا علاوه بر ثمرات این طرح در تامین آب شرب سالم و باکیفیت، شاهد ایجاد اشتغال و ارزش افزوده در استان باشیم.
ارسال نظر