دنیای اقتصاد، اصفهان: مدیر نمایشگاه‌های دولتی پاریس در بازدید از طرح نمایشگاه بزرگ اصفهان، این طرح را یک شهر بزرگ نمایشگاهی و بی‌نظیر برای ایران دانست. کاترین فش‌ریتر که به دعوت نمایشگاه اصفهان به این شهر سفر کرده بود، در این دیدار، جسارت مدیران را برای آغاز چنین طرحی قابل تحسین دانست و افزود: این مرکز نمایشگاهی باید برای جذب مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان خارجی، امکانات کامل هتل و اقامت، گمرک، بانک، انبار و دیگر مراکز خدماتی و رفاهی را در اختیار داشته باشد. وی اضافه کرد: مرکز نمایشگاهی پاریس که در سال 1950 ساخته شد، با بودجه 500 میلیون یورو در حال بازسازی است و بیشترین علت بازسازی، گسترده‌تر کردن فضاهای سبز و مراکز اقامتی و اسکان است. به همین دلیل فضاهای جانبی از اهمیت زیادی در طرح‌های نمایشگاهی برخوردار است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان نیز در این دیدار گفت: به‌دلیل اهمیت بحث گمرک، ساختمان پشتیبانی گمرک در این طرح بین‌المللی، پیش‌بینی شده است تا مشکلی برای غرفه‌داران خارجی ایجاد نشود. رسول محققیان در پاسخ به پرسش مدیر نمایشگاه‌های دولتی پاریس درخصوص وضعیت اینترنت فضای نمایشگاه گفت به‌منظور بهبود ارائه خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات، دیتاسنتر طرح مطابق الگوی نوینی که در همه مراکز نمایشگاهی جهان وجود دارد، پیش‌بینی شده و تمام مجموعه‌های خدماتی، منبع تغذیه خود را در این مرکز قرار خواهند داد و با هماهنگی شرکت مخابرات استان، این مرکز دارای فیبر نوری ویژه و مستقلی خواهد بود. مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی اصفهان اظهار کرد: عمر مفید ساختمان این طرح، ۲۰۰ سال است و در مقابل زلزله ۷ ریشتری نیز مقاوم خواهد بود.

محققیان با تاکید بر اینکه در این طرح آمادگی داریم با سرمایه‌گذاران خارجی در قالب قرارداد B.O.T وارد همکاری شویم، ادامه داد: اکنون نگاه مدیریت شهری، توسعه محور شرق اصفهان است و به همین دلیل طرح‌هایی چون شهر رویاها، طرح سالن اجلاس سران و هتل‌های بزرگ اصفهان در اطراف نمایشگاه بزرگ و در شرق اصفهان در حال احداث است که این موضوع یکی از مزایای این طرح محسوب می‌شود. وی تصریح کرد: مجموع این عوامل سبب می‌شود شرق اصفهان در ۲۰ سال آینده به یک منطقه ویژه تجاری و اقتصادی تبدیل شود؛ چراکه وجود یک مرکز نمایشگاهی در یک منطقه، رشد و توسعه را با خود به همراه دارد.