پیگیری بدحجابی بازیگران درخارج کشور با کمک اینترپل
معاون اجتماعی ناجا خبرداد
تاسیس قرارگاه فجر برای تامین امنیت انتخابات
معاون اجتماعی نیروی انتظامی گفت: پلیس با رصد فضای مجازی، شبکههای ماهوارههای معاند و... تلاش دارد تا با آمادگی و اشراف کامل اطلاعاتی، انتخابات را با امنیت کامل برگزار کند و حماسه پایداری را رقم بزند. به گزارش ایسنا، سردار منتظرالمهدی در نشست خبری دیروز خبر داد: قرارگاه فجر در نیروی انتظامی با ماموریت تامین امنیت انتخابات دایر شده است. وی تصریح کرد: امیدواریم مشکل خاصی پیش نیاید که بخواهیم از نیروهای سلبی استفاده کنیم.
این مقام نیروی انتظامی همچنین در مورد وضعیت سینمای ایران با بیان اینکه سینماگران، اندیشمندانی متعهد و پایبند به اصول هستند، گفت: درهر مجموعه عده کمی وجود دارد که رفتاری هنجارستیز و پوششی خارج از عرف دارند، اما در کل سینماگران، اندیشمندانی متعهد هستند. منتظرالمهدی در مورد بیحجابی زنان بازیگر در خارج از کشور، اظهار کرد: بدحجابی بازیگران در خارج از کشور از طریق اینترپل پیگیری میشود.
بررسی قرارهای فیسبوکی در پارک ها
علاوه بر این، معاون اجتماعی ناجا در مورد قرارهای فیسبوکی در پارکها همانند آببازی در پارک آب و آتش، گفت: رصد شبکهها در حال انجام است و برخوردها در فضای مجازی و سایبری انجام میشود. پلیس در مواردی که احتمال میدهد، پیشگیریهای لازم را انجام داده است.
رضایت ۷۶ درصدی مردم از عملکرد پلیس
معاون اجتماعی نیروی انتظامی در ادامه در تشریح اقدامات صورت گرفته این معاونت برای تعیین سطح میزان رضایتمندی مردم از پلیس و همچنین تعیین میزان احساس امنیت در جامعه، گفت: از چهارم تا هشتم فروردین ماه سال جاری، نیروی انتظامی از ۵۶۴۵ نفر که بیش از ۱۸ سال سن داشتند، در تمامی مراکز استانها در مورد عملکرد پلیس نظرسنجی کرده است. منتظرالمهدی با بیان اینکه ۲۵ درصد از پاسخها مربوط به خدمات پلیس راهور بوده است، اظهارکرد: مردم رضایت ۷۶ درصدی خود را از عملکرد این پلیس اعلام داشتهاند.
منتظرالمهدی در بخش دیگری از این نشست خبری در مورد نقش نیروی انتظامی در بدپوششی و بدحجابی افراد جامعه، گفت: من با طرح عناوینی چون مبارزه با بدحجابی مخالف هستم، چرا که باید علت اصلی بدحجابی ریشهیابی شود و تعیین شود که این بدحجابی برای چیست؟
وی با بیان اینکه شیوههای بسیار زیادی برای اجرای طرح «صیانت از شأن و منزلت زنان» وجود دارد، ادامه داد: در مرحله اقدامات اقناعی باید صورت گیرد و پس از آن شیوههای ترغیبی و اصرار باید در دستور کار قرار گیرد و به عنوان شیوه آخر، شیوههای اجباری و سلبی انجام میگیرد که تعداد کمی در این دسته قرار گرفته و اگر لازم باشد بر اساس بند «ج» قانون نیروی انتظامی، با این اصرارکنندگان برخورد میشود.
ارسال نظر