مهر- معاون‌سازمان خصوصی‌سازی از حل مشکل ودایع مخابراتی، آمادگی عرضه سهام ۲۰ شرکت دولتی، عرضه سهام شرکت مخابرات، پالایشگاه اصفهان و کشتیرانی تا پایان سال‌جاری و عرضه سهام پتروشیمی رازی و امیرکبیر در امروز خبر داد. اسماعیل غلامی همچنین از عرضه ۵‌درصد سهام شرکت مخابرات و پالایشگاه اصفهان و ۵۵/۲درصد سهام شرکت کشتیرانی برای کشف قیمت در بورس در اسفندماه سال‌جاری خبر داد و افزود: اکثر مسائل مربوط به واگذاری سهام شرکت مخابرات حل شده است.

معاون‌سازمان خصوصی‌سازی همچنین از حل مشکل ودایع مخابراتی خبر داد و افزود: قرار است ودایع مخابراتی به همان صورتی که براساس مصوبه مجلس در دفاتر ثبت شده و به عنوان حقوق عمومی منظور شده است، در حساب‌های شرکت مخابرات به قوت خود باقی بماند. وی با بیان اینکه به نظر نمی‌رسد که سهام بانک‌ها و بیمه‌ها قبل از پایان سال‌جاری در بورس عرضه شود، تصریح کرد: با این وجود به نظر می‌رسد که سهام اولین بانکی که واگذار می‌شود، زودتر از سهام اولین شرکت بیمه مشمول واگذاری باشد.

غلامی خاطرنشان کرد: قرار است در جلسه بعدی هیات‌عالی واگذاری، سهام ۲۰ شرکت دولتی برای واگذاری به بخش خصوصی به تصویب برسد.

وی همچنین از عرضه ۱۰۰‌درصد سهام شرکت پتروشیمی رازی و ۴۹‌درصد سهام پتروشیمی امیرکبیر امروز (‌اول اسفندماه سال‌جاری)

خبر داد و گفت: این دو شرکت دارای مشتری خارجی هستند.

عضو هیات‌ عامل ‌سازمان خصوصی‌سازی در مورد واگذاری بقیه سهام شرکت پتروشیمی فن‌آوران در بورس، اظهار داشت: قرار است ۱۱‌درصد سهام این شرکت به صورت تدریجی در بورس بر‌اساس کشش بازار عرضه شود که هم‌اکنون این عرضه در حال انجام است و بقیه این سهام نیز به صورت بلوکی در آینده واگذار خواهد شد. در همین حال، رییس سازمان خصوصی‌سازی نیز از تلاش برای ورود یکی از بانک‌ها و مخابرات در اسفندماه به بورس می‌گویند.

دکتر غلامرضا حیدری کرد‌زنگنه، رییس‌ سازمان خصوصی‌سازی، در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ورود سهام بانکی‌ها و مخابرات به بورس تا قبل از سال ۸۷ توضیح داد: این سهام دارای یکسری کارهای جزئی است و باید آماده‌سازی‌های لازم صورت گیرد، اما سعی ما بر این است که یکی از بانک‌ها و مخابرات را در اسفندماه به بورس وارد کنیم.

وی درباره عرضه سهام پتروشیمی فناوران تصریح کرد: تا اواسط اسفندماه قطعا الباقی سهام به فروش خواهد رسید. کردزنگنه اضافه کرد: ما در تلاش هستیم که پالایشگاه اصفهان را نیز تا پایان سال وارد بورس کنیم.

مدیرعامل ‌سازمان خصوصی‌سازی درباره تشکیل شرکت‌های تامین سرمایه توضیح داد: به این شرکت‌ها در دنیا به اصطلاح بانک گفته می‌شود و تاکنون ۳ شرکت مجوز لازم را گرفته‌اند.

وی درباره فروش نرفتن یکی از بلوک‌های فولاد‌مبارکه توضیح داد: قرار بود که پنج‌درصد سهام فولاد‌مبارکه عرضه شود و ظاهرا تا چهار‌درصد فولاد‌مبارکه نیز خریدار داشت، اما یک‌درصد آن باقی ماند و چون بلوک پنج‌درصدی بود به همین خاطر به فروش نرفت و منتظر هستیم که در روز یکشنبه آینده این بلوک به فروش برود.