واکاوی عملکرد رسانه ها در ماجرای بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز

دنیای اقتصاد-تبریز: بر اساس مطالب منتشر شده در رسانه ها،  داروهای اهدایی که برخی خانواده ها بعد از فوت بیمار به بیمارستان اهدا می کردند تا در اختیار بخش قرار گرفته و برای بیماران بی بضاعت استفاده شود در بازار آزاد به فروش می رفته است و یکی از پرسنل بیمارستان نیز در حین خرید و فروش دارو، شناسایی و دستگیر می شود. سپس با حکم دادستانی استان، ۴ نفر از کارکنان بیمارستان بازداشت می شوند.

اینکه این اتفاق چه ابعادی دارد، چه افرادی در آن دخیل هستند و چگونه رخ داده است مسئله ای است که اظهار نظر درباره آن در صلاحیت مراجع قضایی و مسئولان دانشگاه علوم پزشکی تبریز است. رسانه هایی که در این خصوص اقدام به خبر پراکنی کردند باید به این مسئله توجه داشته باشند که اخبار ضدونقیض در این حوزه نه تنها آرامش روانی بیمارانی که در این بیمارستان به درمان پرداخته اند و خانواده آنها را بر هم زده و باعث ایجاد اضطراب و استرس در آنها می شود، بلکه اعتبار تبریز به عنوان قطب درمانی شمال غرب کشور و مرکزی که به عنوان یک مقصد گردشگری سلامت شناخته می شود را با تهدید مواجه می کند.

تبریز در سالهای اخیر به عنوان یک مرکز گردشگری سلامت شناخته شده و بسیاری از بیماران از کشورهای آذربایجان، ارمنستان، ترکیه و عراق برای درمان به این شهر مراجعه می کنند. خبرپراکنی برخی رسانه در حالیکه هنوز مراجع قضایی نتیجه نهایی بررسی های خود را اعلام نکرده اند دو بازنده اصلی دارد؛ بیماران و خانواده های آنان اولین بازنده این اقدام رسانه ها هستند و گردشگری سلامت تبریز که سالها برای آن تلاش شده است، دومین بازنده این بازی رسانه ایست.

در ماجرای بیمارستان بین المللی ولیعصر تبریز، رسانه های استان آنچنان آب را گل آلود کردند که شبکه های معاندی مانند ایران اینترنشنال نیز فضا را برای ماهیگیری مهیا دیده و از این ماجرا که بررسی کامل و جامع نیاز دارد به عنوان دستاویزی برای تخریب نظام مقدس جمهوری اسلامی استفاده کردند.

شاید بهتر باشد ما رسانه ها به این باور برسیم که وظیفه ای سنگین بر دوش داریم و کلماتی که استفاده می کنیم می تواند آثاری غیر قابل جبران داشته باشد.