شماره روزنامه ۶۰۴۲
|

آرشیو اخبار : پربازدیدهای این شماره

  • ایسنا: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی گفت: تمام جایگاه‌‌های بنزینی و گازوئیلی در ۸ کلان شهر، سوخت با کیفیت یورو ۴ عرضه می‌کنند؛ در جاده‌‌های مواصلاتی که هیات دولت ۱۶۳ باب جایگاه مشخص کرده، هم بیش از دوبرابر آن توزیع را انجام می‌دهیم. کرامت ویس‌کرمی با اشاره به کیفت سوختی که در اختیار نیروگاه‌‌ها و خودروها قرار می‌گیرد، اظهار کرد: طبق استانداردی که در قانون هوای پاک و مصوبه هیات وزیران برای ما مصوب شده است توزیع بنزین و گازوئیل یورو ۴ را انجام می‌دهیم؛ در کلانشهرها هم بنزین و گازوئیل یورو۴ توزیع می‌شود.
  • ایرنا: مصطفی نخعی، سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در توضیح نشست روز یکشنبه این کمیسیون، گفت: در نشست مشترک مدیران شرکت‌های نفت و گاز ایران وضعیت گازهای مشعل در بخش سامان‌‌دهی، جمع‌آوری و فروش و ظرفیت‌‌سازی گازهای LPG مورد بررسی قرار گرفت. نخعی ادامه داد: در برنامه ششم توسعه کشور و بودجه سالانه این موضوع مورد تاکید قرار گرفته و تلاش‌‌‌هایی برای انجام آن شده است. البته موانعی هم بر سر راه کنترل فلرینگ، جمع‌آوری و ساماندهی آن وجود دارد که به‌‌رغم اقتصادی بودن اقدامات، به علت وجود موانع هنوز توفیق چندانی حاصل نشده است. وی درباره نتیجه نشست گفت: مقرر شد کمیته مشترکی به ریاست یکی از نواب رئیس کمیسیون و عضویت برخی از اعضای کمیسیون با حضور مسوولان وزارت نفت تشکیل شود و این کمیته مشترک در مدت ۲ هفته برای…
  • فارس: جلیل سالاری، معاون وزیر نفت در امور پالایش و پخش در مراسم امضای قرارداد تولید ۴۵هزار خودروی گازسوز بین شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی و ایران‌خودرو بیان کرد: هم‌اکنون بیش از ۷۵‌درصد تجهیزات تولید سوخت در کشور بومی‌سازی شده است.
  • شانا: سخنگوی کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی از بررسی چگونگی تهاتر محصولات نفتی، پتروشیمی و کودهای شیمیایی ایران در مقابل واردات نهاده‌های دامی برزیل، در این کمیسیون خبر داد. احد آزادی‌خواه در تشریح نشست عصر روز یکشنبه کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی که با حضور لودمار گونسالوس آگیلارنتو، سفیر کشور برزیل در ایران برگزار شد، گفت: در این نشست مباحثی در زمینه تهاتر محصولات نفتی، پتروشیمی و کودهای شیمیایی در مقابل واردات نهاده‌های دامی مطرح شد.
  • حکومت نظامیان میانمار روز دوشنبه رهبر دوفاکتوی این کشور را به چهار سال حبس محکوم کرد. به گزارش خبرگزاری فرانسه، این حکم علیه آنگ‌سان سوچی، رهبر دوفاکتوی سابق میانمار به اتهام تحریک علیه ارتش و نقض قوانین مربوط به کرونا صادر شده است. همچنین این بخشی از احکام احتمالی علیه سوچی است که ممکن است با آنها روبه‌رو شود. پیش‌تر قاضی دادگاه به دلایل نامعلومی از ارائه رای خودداری کرده بود.
  • به گفته چندین منبع، انتظار می‌رود دولت بایدن این هفته اعلام کند که هیچ مقام دولتی ایالات متحده در بازی‌های المپیک 2022 پکن شرکت نخواهد کرد و بایکوت دیپلماتیک بازی‌ها را اجرا خواهد کرد. به گزارش سی‌ان‌ان، این اقدام به ایالات متحده این امکان را می‌دهد که بدون جلوگیری از رقابت ورزشکاران آمریکایی، پیامی را در صحنه جهانی به چین ارسال کند. شورای امنیت ملی که به‌طور خصوصی درباره تحریم بحث می‌کرد، از این اظهارنظر خودداری کرد. جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا ماه گذشته به خبرنگاران گفت درحالی‌که قانون‌گذاران دموکرات و جمهوری‌خواه از جمله نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان، در اعتراض به نقض حقوق بشر چین از تحریم‌های دیپلماتیک حمایت می‌کنند، در حال بررسی تحریم‌های دیپلماتیک است. با این حال بایکوت کامل انتظار نمی‌رود، به این…
  • اریک زمور، نامزد راست افراطی ریاست‌جمهوری فرانسه کارزار انتخاباتی خود را در پاریس آغاز کرد. زمور، نویسنده 63ساله و مفسر تلویزیونی کهنه‌کار اعلام کرد که در انتخابات آوریل آینده شرکت می‌کند. اما اولین رویداد انتخاباتی وی چندان بی‌سر و صدا نبود و او شاهد درگیری میان مخالفان و موافقان خود بود. زمور مدعی شد که در این گردهمایی 15هزار نفر حضور داشتند.
  • گفت‌وگو: مصطفی الولی و عبده الاسدی ترجمه: حسین جابری انصاری
    موجودیت صهیونیستی، پدیده‌‌ای غیرطبیعی است و در اساس، با تکیه بر اقدام طرف‌های دیگری به غیر از یهودیان، برپا شده و همین عامل خارجی، عنصر مهم در ادامه حیات و استمرار موجودیت آن است. این عامل خارجی، هر بار از طریق طرح‌های سازشی که در یک قرن کامل برای عادی‌سازی این پدیده ارائه کرده، برایش روشن شده است که این پدیده تنها با غیر طبیعی ماندن، استقرار خواهد یافت. به دیگر سخن، عادی‌سازی به معنای مصطلح شناخته‌شده آن، با درون‌مایه این پدیده در تناقض است.
  • دنیای‌اقتصاد: زنان یکی پس از دیگری وارد کلینیک آجری می‌شدند و کودکان گرسنه از زیر چین برقع های خاکستری، آبی و صورتی‌شان به بیرون نگاه می کردند. بسیاری بیش از یک ساعت راه پیموده بودند در جایی که زمین تفتیده و خشکیده و آسمان آبی است و ابری در آن دیده نمی‌شود. آنها نیازمند دارو هستند تا جانی به کالبد نحیف فرزندانشان بدمد. ماه‌هاست که وعده‌های غذایی‌شان با کم شدن برداشت محصول، خشک شدن چاه‌ها و تمام شدن آرد مغازه‌داران به یک بار در روز کاهش یافته است.
  • دنیای‌اقتصاد: همزمان که مسکو سربازان خود را در نزدیکی اوکراین استقرار بخشیده، با این کار می خواهد یک باور مهم را به دنیا مخابره کند: روسیه بیش از آنچه همسایگان غربی‌اش تصور کنند به همسایه جنوب غربی خود اهمیت می‌دهد. پوتین و همکاران نزدیکش در سخنرانی‌ها، مصاحبه‌ها و مقاله‌های طولانی، پیام مهمی را در این سال به جمهوری سابق خود منتقل کردند. تز کرملین این است: اوکراینی‌ها با روس‌ها «یک ملت» هستند، آنها در یک کشور شکست‌خورده زندگی می کنند که تحت کنترل نیروهای غربی است. این نیروهای غربی مصمم به تجزیه و تسخیر جهان پساشوروی است. «آنتون تروئیانوفسکی» در گزارش 5 دسامبر در نیویورک‌تایمز نوشت، اوکراینی‌ها که در سال 2014 رئیس‌جمهوری «روسیه‌دوست» را برکنار کرده و به‌طور فزاینده‌ای طرفدار پیوند زدن کشورشان به نهادهای غربی…