شماره روزنامه ۶۰۳۳
|

آرشیو اخبار : پربازدیدهای این شماره

  • فرمول ممکن برای خانه‌دار شدن در شرایط فعلی بازار مسکن در قالب یک پژوهش توسط سه صاحب‌نظر اقتصادی،‌ به دولت معرفی شد. تداوم التهاب قیمت مسکن با سابقه حداقل یک‌سال اخیر در تهران و غالب شهرهای بزرگ و متوسط باعث شده است جمع زیادی از خانه‌اولی‌ها و سایر متقاضیان مصرفی، تحت‌تاثیر سقوط شدید قدرت خرید از بازار معاملات آپارتمان خارج شوند. هرچند متولی بخش مسکن اخیرا دو سیاست - یکی در آستانه اجرا و دیگری در حال اجرا - برای تنظیم بازار در دستور کار قرار داده، اما برای تعدیل قدرت خرید جامعه هدف (خانه‌اولی‌ها) و احیای پایدار نبض خریدهای مصرفی مسکن، هنوز اقدامی صورت نگرفته است.برای این منظور حسین عبده‌ تبریزی، امیر کرمانی و فخرالدین زاوه در مطالعه‌ای مشترک، طرح پرداخت نوع جدیدی از تسهیلات مسکن را به‌عنوان سیاست مکمل پیشنهاد…
  • قیمت پیشنهادی فایل‌های ملکی عرضه شده به بازار در دو مقطع زمانی مشابه به یکدیگر به لحاظ «جهش قیمتی» مقایسه شد.
  • معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از توسعه مسیرهای دوچرخه در تهران خبر داد.
  • مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: خط یک که غرب وشرق تهران را به هم وصل می‌کند و خط ۷ که شمال و جنوب تهران را به هم متصل می‌کند، دو خطی هستند که بیشترین تعداد مسافران را جابه‌جا می‌کنند.
  • صنعت کاشی و سرامیک اگرچه سهم ناچیزی از بازار سهام را به خود اختصاص داده است، اما شرکت‌های تولید‌کننده کاشی و سرامیک در بازار سهام همواره به‌عنوان سهامی که امکان رشد دارند شناخته می‌شوند. این صنعت با هشت نماد فعال در سال‌های اخیر توانسته سهم خود را از بازار‌های داخلی و البته صادراتی افزایش دهد. شاخص کل گروه کاشی و سرامیک در آخرین روز کاری سال گذشته 28674 واحد را به ثبت رساند و با رشد در طول سال جاری به رقم 48554 واحد رسیده است.
  • محسن تقی‌نژاد/ مدرس و تحلیلگر بازارهای مالی
    همواره ملک یکی از گزینه‌های جذاب برای سرمایه‌گذاری در ایران بوده است. صنعت انبوه‌سازی جزو صنایعی است که با رونق آن با صنایع مختلفی چون، سیمان، فلزات، کاشی و سرامیک هم رونق خواهند گرفت. به همین دلیل رکود یا رونق صنعت کاشی و سرامیک به شدت به رکود و رونق صنعت انبوه‌سازی بستگی دارد.
  • بهنام عزیززاده مدیر انجمن کاشی و سرامیک کشور
    ویروس کرونا همان‌طور که روی سلامت مردم دنیا تاثیر منفی داشت، در صنایع مختلف هم تاثیرگذار بود و اثرات مخربی به جا گذاشته است. از اواخر اسفندماه که این ویروس در کشور شیوع پیدا کرد، موج تاثیر منفی آن دامن‌گیر واحدهای فعال در حوزه کاشی و سرامیک شد و به مرور تولید این واحد‌ها کم شد. در نهایت تولید و فروششان تقریبا متوقف شد.
  • محمد روشنفکر رئیس هیات‌مدیره انجمن سرامیک ایران
    همان‌طور که کرونا بر دیگر صنایع کشور تاثیر منفی داشت، برای صنعت کاشی و سرامیک نیز پر بود از تاثیر منفی و این صنعت از ویروس همه‌گیر کرونا ضربه‌ای جدی خورد. تعطیل بودن مرزها در اسفندماه و ماه‌های بعد از آن و فعالیت نکردن گمرک‌ها باعث شد که تولید‌کننده‌های ایرانی نتوانند مانند سال‌های گذشته تولیدات صادراتی خود را به کشورهایی که با آنها قرارداد داشتند بفرستند.